неделя, 5 март 2023 г.

Нямаш енергия!? 🥺

В най – женския месец от годината е време да обърнем внимание на „магията“ да си жена!

🧚‍♀️
Женската енергия присъства у всяка жена и има различно проявление. Често на консултации чувам от жените, че сякаш са изгубили енергията си…
Но как губим енергията си?🤷🏻‍♀️
❗️Най – много губим енергията си когато я насочим погрешно! Това са клюки, интриги, злорадстване, „разтваряне“ във връзка, сравняване и всички „ниски“ вибрации моментално „крадат“ от нашата женска енергия.
Какво се случва с жената, която няма енергия?
❗️Тя няма самочувствие, около нея няма атмосфера, изглежда безпомощна и нещастна. Няма индивидуалност, неудовлетворена е от живота. Не е желана и предпочитана! 🫣
Как да се „напълним с женска енергия?🤷🏻‍♀️
Ето три малки тайни: 👇
✅ 1. Умение да даваме и получаваме! Жената с високо ниво на енергия умее да дава. Постигането на баланса между даване и получаване е изключително важно. Ако искаме да се радваме на живот, пълен с изобилие и любов, трябва да умеем да даваме и получаваме. Да даваме без да очакваме в замяна – добра дума, добра постъпка, подарък или каквото и да е.
Баланса между даването и получаването отработваме най – добре в моят продукт без ЕКВИВАЛЕНТ Вълшебна Мандала! 🧚‍♀️
✅ 2. Умението да се грижим за своя вътрешен мир и външен вид! Това е един от най – бързите начини за повишаване на женската енергия. Грижи за косата, за лицето, спа, масаж, вана, маникюр. Когато жената „занемари" себе си, женската енергия моментално спада. Тя губи своята жизненост, цялостното й излъчване веднага се променя.
✅ 3. Без конкуренция! Жените несъзнателно се конкурират за всевъзможни неща – за мъже, за внимание, за красота, за преимущество. По принцип конкуренцията е мъжко качество – за коли, за това кой шофира по – добре, за жени, за всичко! Затова спрете с конкуренцията! За да блестите с женска енергия – не е нужно да се състезавате, а да бъдете, такава, каквато сте! В това се състои магията на жената мили дами!
❗️Не забравяйте, че щастливата жена ощастливява всичко! Затова е много важно да живеете „кипящи“ от женска енергия!
📌Ако имате нужда от съвет и не можете да се справите сами – свържете се с мен за лична консултация!
✍️Пишете на ЛС или на email: galina.consults@gmail.com
🔴 Заповядайте да завихрите и повишите своята женска енергия на един от наистина вълшебните женски уебинари:
📌 07.03 - 19:30!
🔴 Няма време! Запиши се сега!
С обич Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар