четвъртък, 4 ноември 2021 г.

🆘SOS Влюбих се в приятел!🙀
Пиша тази тема по повод на Ваше запитване.
Моя клиентка наскоро каза: Галина, но как е възможно, та ние сме само приятели, познаваме се от толкова дълги години?! А днес, щом той е близо, аз се изчервявам, препъвам се и усещам топлина в гърдите си. Казах й просто е – ти се влюбила!
В тази статия ще Ви дам минусите и плюсовете на това да се влюбиш в приятел.
И така, да започнем с минусите:👇
➖Преминахте рамо до рамо с този приятел през глобален ремонт, скандалната си раздяла с "бившия" и пътуване до ски хижата, след което трябваше да посетите приятел в болницата за две седмици и да рисувате пеперуди върху гипса на крака му. Можете да изберете миксер с желания дизайн за половин ден заедно и можете да се напиете заедно в кухнята след поредната неуспешна романтика. Вие сте наясно с всички предимства и недостатъци един на друг и сте сигурни, че няма да има изненади... Не бързайте обаче! Приятел, който се е преквалифицирал като любим, може да ви разкрие неочаквана страна, която изобщо няма да ви хареса.
Плюсове:👇
➕Но все пак има едно голямо предимство. Вие сте запознати с по-ранните романи на този мъж. Като Ваш приятел, той Ви е споделял всичко. Опитайте се да ги погледнете от различен ъгъл – не като приятел, а като жена. Защо връзката не се получила? Как се е държал предполагаемият любовник с момичетата си? Какви претенции направихте? Какво очаква той от приятел? За разлика от нов претендент за сърцето Ви, който трябва да бъде разпознат от нулата, тук можете да познаете как ще се развие романсът.
Съвет:👇
🛑 Използвайте стария психологически трик: разделете листа на две части и напишете всички плюсове и минуси, на връзката Ви с този мъж. Като сте наясно с възможните перспективи, можете по-лесно да вземете решение.
🛑Ако не знаете как да се справите със своите чувства, ако се чувствате объркани, неразбиращи – потърсете ме за помощ.
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📧
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс


Няма коментари:

Публикуване на коментар