Клуб Galans Dance

Трансформирай се в привлекателна и желана личност по най - добрия начин - зареждайки се с жизнена енергия и хармония! 

Гала Данс е клуб, който участва на всички важни обществени мероприятия и концерти в цялата страна - Криско beat, Били Хлапето, Лора Караджова, Вензи, Михаела Филева и т.н. "Българската Коледа" , благотворителни мероприятия, предавания в помощ на български семейства – „Предай Нататък „ с Наталия Симеонова и т.н .За перфектната форма на тялото и духа в нашите занимания присъстват и упражения, йога, стречинг и пилатес - каквото прави дори самият Дейвид Бекъм за да  поддържа перфектната си коремна преса.
Докато се забавляваме с парчетата от световната денс сцена горим калории и оформяме тялото си по най – добрия начин.
Латино – денс аеробика, съчетана с танци и кардио тренировка, поднесена по един изключително забавен и интересен начин. Медитации и релкас в края на заниманията правят усещането наистина уникално! 
Тук е мястото където всеки си тръгва зареден и усмихнат!


След тежък работен ден хората имат нужда да "разпуснат", да се разтоварят или просто да се позабавляват и презаредят с любими песни, да се запознаят и да срещнат нови приятели, на място, където всеки има същите потребности – под ритъма на разнообразна музика и жанр да потанцува и изживее магията на танца /със или без партньор/ .


Не на последно място посещаването на танцови занятия е едно от най- добрите места за поддържане на перфектна форма, зареждане и тонизиране. Приятни емоции и дългогодишни приятелства, и не само това , разнообразна програма от физически занимания и емоционални удоволствия - /зумба, латино, валс, танго, йога, стреч, пилатес/, разучаване на нови, интересни танцови хореографии, поставяне на по – високи емоционални оживления и хоризонти! 

 Жестовете и движенията на една жена я правят Богиня в мъжките очи!