понеделник, 13 септември 2021 г.

 Откъде да започна промяната? Пет признака, че се променяте

👇
Често на консултации ми задавате този въпрос: Галина, откъде да започна промяната? 🤷🏻‍♀️
Промяна любими винаги тръгва отвътре – навън!
Не може да се случи обратното!
След срещите с мен, хората изцяло променят живота си! 😱
Ако Вие не можете да прецените дали израствате като личност, аз ще Ви дам пет опорни точки, които да Ви подскажат, че сте променили. Именно тези малки „улики“ показват колко сте се променили, че се отказвате от старото си аз и сте нова, по – добра версия на себе си.
И така, кои са тези пет неща? 🤷🏻‍♀️
✅ 1. Имате „цветно зрение“!👁
Вече не виждате живота черно -бял като преди. Осъзнавате, че в „сивата зона“ не се случва нищо. Вашата гледна точка се е променила. Вашите идеали и приоритети са различни. Не влияете от преценката на останалите. Знаете, че не е Ваша преценка, защото това, което другите правят, се основава на тяхното минало и опит, не на Вашето.
✅ 2. „Вече не обикаляш около планината – изкачваш я“!⛰
За грешките от миналото. За ограничаващи вярвания. За старите мечти. За нереалистичните очаквания. Вече не обикаляте планината на съжаленията. Вие сте влюбени в недостатъците си, защото знаете, че тук има какво да научите. Това също така Ви учи да се приспособите към недостатъците и на другите хора. Разбирате, че да се отървете от болката означава, че растете. Когато грешите, избърсвате прахта и продължавате да се движите.
✅ 3. „Грабваш всяка възможност“! 🏹
Хващате всяко въже, за да излезете от „тъмнината на невежеството“, защото най -накрая осъзнавате, че тези пред вас не са толкова различни от вас.
Те са просто малко по -мъдри. Правите всичко възможно да наваксате. Но вие също знаете ...четете, гледайте и слушайте информация изпълнена със съдържание, което ви задвижва напред в живота.
✅4. “Вие сте Вашият единствен конкурент“!🧑‍💼
Защото животът не е състезание. Тук не става въпрос толкова за края на играта, колкото за пътуването. Не толкова резултатът, колкото процесът, защото тук се осъществява истинският растеж. Вървите със свое собствено темпо, знаейки, че можете да контролирате само себе си. Никой друг. По този начин вие се състезавате само със себе си, а не с вашите връстници, колеги или влиятелни. Вие сте заети със себе си.
✅5.Нормално „съжителствате“ със своите негативни чувства! 🙃
Вие не потискате негативните емоции – приемате ги, защото знаете, че те ви казват това, което трябва да знаете. Вие сте добре с тези чувства, защото знаете, че те носят вятъра на промяната. Слушате шепота на сърцето си толкова, колкото ви е необходимо, за да знаете, за да се стремите към нещо още -добро.
❗️Пътят на промяната е процес, който започва винаги вътре от Вас! Този път не е лек, но ако му се наслаждавате и вървите напред, резултатите няма да закъснеят.
Каквото и да сте чели, чули или гледали, този път не можете да го извървите сами! Затова се възползвайте от моето топ предложение: 👇
🔴 Всеки закупен час през месец септември, можете да използвате до 15 -ти октомври на промоционална цена!
🔴
За да вървим пътя заедно, с моята подкрепа и напътствия!👇
✍️ Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
С обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар