вторник, 3 август 2021 г.

 Губех си енергията и постоянно се чувствах уморена, докато не осъзнах кой яде нашата енергия.


Класика в жанра - събудих се и вече нямам сили да стана и да отида на работа. Толкова често чувам това на моите консултации.
Но обикновено човек трябва да има достатъчно енергия за непрекъсната работа от зори до зори. Нашите прабаби отгледаха десет деца, като в същото време отглеждаха зеленчукова градина, говеда, домашни птици и дори имаха време да бродират кърпи вечер, а никой не се оплакваше от прегаряне, като съвременните майки с две деца и съдомиялна машина!!!

Енергийният глад, също като енергийния вампиризъм, е изобретение от 20 -ти век, което преди е било много рядко.

И така, къде отиват силите ни?🤷🏻‍♀️

Пламененните материалисти, са сигурни, че енергията се произвежда от митохондриите в човешките клетки. На това учи медицинската наука. 🩺 Ядеш храна, храниш клетките с хранителни вещества, 🍏🌶те започнаха да работят и митохондриите освобождават електрическа енергия, която движи ръцете / краката.
Но тогава възниква въпросът: Защо колежката от офиса току -що върнала се от обяд и вече се оплаква, че няма сили да работи?🤷🏻‍♀️

❗️Енергията, която преди всичко ни движи, има по-фина, духовна природа, въпреки че в един момент преминава в биологична форма.

Но кога и къде губим енергията си?🤷🏻‍♀️

❗️Енергията на живота изтича от нашия вътрешен свят всеки път, когато се отдадем на разрушителни мисли и / или се държим разрушително по отношение на себе си.
Примери за такива разрушителни нагласи: жертва / обвинител / гордост / агресия / недоволство / отношение на вина и много психологически състояния, за които знаете вече от други мои статии.
Всяка вътрешна борба отнема нашата енергия: когато разделим хората на „наши“ и непознати (и започнем да мразим непознати и защитаваме нашите), лоши и добри (и започваме да осъждаме лошите, доказвайки си, че сме добри, а колко е лоши са другите) и т.н.

Как да върнем своето ресурсно състояние и да върнем енергията си? 🤷🏻‍♀️

Аз като човек с много силна и чиста енергия Ви каня да опитате с мен Вълшебната практика Мандала! 💃🏻👇

Това една от най – силните и мощни практики, които възвръщат не само енергията, но и ресурса на жената!
В ресурсно състояние е лесно да живеете, лесно е да създавате, имате достатъчно сили да решавате всякакви проблеми.

🛑 Пловдив! Само едно място за Мандала танц на живо!

✍️Записвания за Мандала практика на лс или 📩email:galina.concults@gmail.com

с обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар