петък, 9 юли 2021 г.

🌺 3 начина да се заредим с женска енергия

Всички енергийни потоци на Вселената са разделени на два вида: женски и мъжки. Всеки от нас е доминиран от един от тях и в зависимост от това се изгражда отношението, характерът, съдбата.
Мъжката енергия е насочена към намиране на нов, постоянен риск и войнствена защита...Женствената енергия винаги е насочена на творчески принцип. Женствената енергия е предназначена да украси света около нас, да го направи по-добър и перфектен. Цветът на женската енергия е червен. Планета – Луна.
Повечето жени, които консултирам са изгубили силата на своята женска енергия. Не осъзнават как и къде я губят, не знаят как да се заредят.
Затова реших да Ви дам три доказани практики да се „напълните“ и заредите с женска. 👇

1. Танцувайте! 💃🏻
Работата с тялото е най – лесният и приятен начин да изпълните своето тяло, ум и душа с енергия! Нещо повече – танците действат като разкрасителни процедури за сърцето – изпълват го с любов към себе си и другите, а кожата се изпълва със сияние, очите с блясък, умът със спокойствие.

2. Практиката Мандала танц! 😇
Тази мощна женска практика действа като катализатор на женската енергия. По време на сакралния си танц, жената танцува за себе си, вглъбява се в своята скрита женственост, балансира своята женска и мъжка енергия! Засиява като Богиня! 👸🏻

3. Творчество или хоби! 🎀
Дали ще е свързано с ръкоделие или рисуване, от древни времена се е вярвало, че жена, която шие, бродира, плете, готвене на нови ястия или нещо друго, задейства своята женска енергия, фокусира се, умиротворява. Има само едно условие - то трябва да ви доставя удоволствие! Да направите нещо със собствените си ръце означава да умиротворите себе си, да обогатите и поддържате своята женска енергия!

🧚‍♀️Женската енергия е много пластична и податлива! Каквото и да изберете да се заредите ще допринесе за вашият живот!🔝



✍️За записване пишете на ЛС или на email:galina.consults@gmail.com

с обич
Галина❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар