петък, 9 юли 2021 г.

 Как да повишим своята женска енергия? 5 топ съвета


В най – женския месец от годината е време да обърнем внимание на „магията“ да си жена! 🧚‍♀️
Женската енергия присъства у всяка жена и има различно проявление. Често на консултации чувам от жените, че се чувстват сякаш нямат енергия, че не им стига енергия да направят нещо, да решат някаква ситуация или да изразят себе си и своите чувства. Този месец е важно да възвърнем енергията си, не само защото е женски, а защото мъжете не могат да устоят на жена, пълна с жизнена енергия , радост и щастие. Жена с искри в очите и осезателно женско излъчване.

Но как губим енергията си?🤷🏻‍♀️

❗️Най – много губим енергията си когато я насочим погрешно! Това са клюки, интриги, злорадстване, „разтваряне“ във връзка, сравняване и всички „ниски“ вибрации моментално „крадат“ от нашата женска енергия.
Какво се случва с жената, която няма енергия?
❗️Тя няма самочувствие, около нея няма атмосфера, изглежда безпомощна и нещастна. Няма индивидуалност, неудовлетворена е от живота.

Как да се „напълним с женска енергия?🤷🏻‍♀️

1. Умение да даваме и получаваме! Жената с високо ниво на енергия умее да дава. Постигането на баланса между даване и получаване е изключително важно. Ако искаме да се радваме на живот, пълен с изобилие и любов, трябва да умеем да даваме и получаваме. Да даваме без да очакваме в замяна – добра дума, добра постъпка, подарък или каквото и да е. Да получаваме без да се срамуваме и обвиняваме – комплименти, подаръци, подкрепа..
Баланса между даването и получаването отработваме най – добре в т. нар. Практика „Мандала танц“.

2. Умението да се грижим за своя вътрешен мир и външен вид! Това е един от най – бързите начини за повишаване на женската енергия. Грижи за косата, за лицето, спа, масаж, вана, маникюр. Когато жената „занемари" себе си, женската енергия моментално спада. Тя губи своята жизненост, цялостното й излъчване веднага се променя.

3. Овладяване на емоциите! Емоционалността е типично качество, характерно за жените ще кажете Вие. Да! Така е, но това далеч не означава, че тези емоции трябва да бъдат разпръсквани наляво и надясно без контрол! Жената пълна с енергия знае как да управлява своите емоции рационално, без да ги разпилява и да ги контролира по зрял и подходящ начин, да ги изразява там, където и когато е необходимо.

4. Приятелки! Несъмнено всеки се чувства добре, когато има приятели, които го подкрепят и разбират, които споделят неговите възгледи и идеи. Има обаче приятелки, които „крадат“ не само от енергията ни, но и са „отровни“ със своята енергия към нас! Затова внимателно подбирайте своите приятелки, нека в обкръжението Ви има само такива, които засилват Вашата енергия.

5. Без конкуренция! Жените несъзнателно се конкурират за всевъзможни неща – за мъже, за внимание, за красота, за преимущество. По принцип конкуренцията е мъжко качество – за коли, за това кой шофира по – добре, за жени, за всичко! Затова спрете с конкуренцията! За да блестите с женска енергия – не е нужно да се състезавате, а да бъдете, такава, каквато сте! В това се състои магията на жената мили дами!

❗️Не забравяйте, че щастливата жена ощастливява всичко! Затова е много важно да живеете „кипящи“ от женска енергия!

📌Ако имате нужда от съвет и не можете да се справите сами – свържете се с мен за лична консултация!

✍️Пишете на ЛС или на email: galina.consults@gmail.com

🔴 Заповядайте да завихрите и повишите своята женска енергия на една от наистина вълшебните женски практики Мандала танц – всяка сряда!
🔴 Практиката се провежда само с предварително записване!

С обич Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар