понеделник, 12 юли 2021 г.

 Три тайни за женската енергия 

💃🏻

Все говорим, че ние сме съвкупност от енергия – мъжка и женска. Златното правило за жените е да притежават 75% женска и 25 % мъжка енергия. Но какво представлява тази прословута женска енергия?
Женската енергия е наричана още „енергия на късмета“. Защо? Женската енергия е много подобна на водата: тя е течна, течаща, няма специфична форма.

1. Женската енергия управлява света! Женската енергия е тънка, нежна, жива субстанция. Китайците вярват, че най-голямата сила на всяка жена е натрупването на тази нежна, женска, космическа енергия. Жената може да прехвърли живителните сили на тази енергия на своя мъж, като го зарежда по този начин. Представителите на силния пол могат да получат от своята жена, тази енергия, която им придава нежност, обич и спокойствие. Мъжът не може да създаде нищо без женска енергия! Следователно се оказва, че женствеността е специална женска енергия, която управлява света.
2. Женската енергия ни позволява да живеем на друго ниво. Тя дава на нежния пол енергийна сила и животът започва да се превръща в приятна приказка, в която всички мечти се сбъдват лесно, получавате всичко, което искате. Затова жените с много силна женска енергия внимателно ценят силата в себе си, обичат вътрешната си жена, знаят, че само по този начин ще постигнат положителни промени в живота си.
3. Учените са извършили много проучвания по въпроса за женската енергия и са установили, че жените, които имат амбициозно мъжко поведение, страдат най-вече от определени хормонални нарушения. Те произвеждат много тестостерон. Физическото и психологическо здраве на жените зависи от състоянието на женските хормони. Затова е изключително важно да следите състоянието на хормоналната система, за да поддържате своята красота, привлекателност и женска сила.

В наши дни женската енергия не се оценява. Момичетата се състезават с момчета първо в училище, а след това се състезават с тях в зряла възраст за следващата стъпка в кариерата си.
Ако постоянно страдате от чувство за вина, или сте в депресивно настроение, уморявате се бързо, личният Ви живот се руши пред очите Ви - има признаци на енергиен дисбаланс.
Жена, която е загубила твърде много от естествената си енергия, често се чувства като „теглещ“ кон. Нищо не й се получава, или пък с много мъки постига нещо, но после от нищото, то се „сгромолясва“. Ако усетите това чувство, започнете да работите веднага. Просто се нуждаете да се „напълните“, заредите с женска енергия. Как?
🤷🏻‍♀️
Най – лесният и приятен начин да се заредите с женска енергия и да държите баланс между двете енергии е практиката наречена „Мандала танц“.💃🏻🔥
Мандала практиката представлява динамичната медитация, с помощта на която се постига хармония между тялото и емоциите. Тя е дълбока практика за работа с енергии, преструктуриране и трансформация на женското тяло в съответствие с първоначалните природни сили на жената, присъщи на него. Този танц е предназначен само за самата жена, тя танцува за себе си, сякаш води диалог със себе си и разкрива женския си потенциал, лекувайки душата и тялото си.

📌 Ако искаш да си женствена, спокойна, плавна и гъвкава, жена обградена с внимание и хармония, тогава заповядай на едно незабравимо преживяване и трансформиране с мен!
📌 Всяка сряда от 19 часа!
📌 Задължително предварително записване! ✍️

С обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар