сряда, 7 юли 2021 г.

🆘 6 причини защо мъжът не вярва на жена

Толкова често на консултации чувам от жените, че мъжете не им вярват! Но защо е така? 🤷🏻‍♀️
Някои жени са сигурни, че любимият им няма доверие. Това от своя страна разваля и най-силната връзка.
Най-често срещаният признак на недоверие са опитите да влезете в телефона на любимия или да разберете паролата му от социалните мрежи. Реакцията на това поведение е типична за мнозина - това е недоверие към себе си! Тогава мили дами защо се сърдите на мъжете, че не ви вярват?!

Ето 6 основни причини за неговото недоверие: 👇

1. Бил е предаван и преди!
Ако човек наистина обича, тогава е много трудно да преживее предателството. Особено ако партньорът е имал дълга и сериозна връзка. Ако един мъж е твърде подозрителен, тогава той няма да може да се отърве от мисълта, че е бил предаден през следващите няколко години. Съвет: Бъдете търпеливи и му дайте да разбере с любов, че на Вас може да вярва.

2. Той е твърде фиксиран върху контрола.
Тук веднага трябва да избягате от този мъж и колкото по-бързо, толкова по-добре. Човекът, който постоянно контролира, е свикнал да бъде собственик. Той вярва, че има право да знае всичко за вас, следи телефонните ви разговори и се опитва да прочете мислите ви. И ако не му се получи, той заключава, че криете нещо от него. Нищо добро няма да излезе от тази връзка.

3. Самият той е неуверен!
Несигурните хора трябва постоянно да се уверяват, че са обичани. Такива хора непрекъснато се притесняват какво могат да мислят другите за тях. Партньорът вярва, че хората около него не го харесват или уважават. Човекът искрено иска да бъде обичан, но не вярва, че е възможно.

4. Самият мъж някога е изневерявал!
Хората, склонни към предателство са много ревниви. Той просто трябва да обвинява всичко от „болна глава до здрава“. Дори да не ви е изневерявал, а е предал бившите си партньорки, мъжът може да си помисли, че всички останали са способни да изневеряват.

5. Веднъж вече сте го предали!
Всеки инцидент, при който сте го измамили, без да му мигнете окото, ще бъде достатъчен. Ако това се е случило поне веднъж в живота му, тогава мъжът си е спомнил, че си добра в лъжата. Той се страхува, че ако е необходимо, можете да го направите отново.

6. Неговите родители са изневерявали!
Само си представете какво може да почувства малко момче, когато види майка си обляна в сълзи. След това татко отива в друго семейство, детето разбира всичко. Това е много голяма травма за децата. В зряла възраст мъжът може да не вярва на избраницата си. Това е така, защото той иска да се предпази от болката, която е видял в детството.

❗️Преди да съдите мъжете мили дами, помислете си Вие защо привличате такива мъже в живота си?!
Ако не можете сами да намерите отговора – пишете ми за лична консултация.

✍️Пишете на ЛС или на email:galina.consults@gmail.com

с обич
Галина
❤️ 

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар