вторник, 6 юли 2021 г.

 7 женски качества, на които мъжете не могат да устоят!


Много често в практиката си, молейки жените да опишат техните най – силни качества всички започват със „силна“... Мили мои дами, ще Ви разочаровам - силата не е женско качество!
Силни са мъжете! На тях е присъщо това качество. Те трябва да са силни, за да водят своите „битки“, за да защитават жената до себе си и по много други причини. Те! Не Вие! ❌

Какви качества трябва да притежава една жена, която кара мъжете да въртят главата си наляво – надясно след нея като на тенис мач?!

1. Женственост и нежност!
Силният пол дава предпочитание на „женствените жени“, които позволяват на мъжа да бъде мъж. Да провокира желанието му да се грижи за нея, да й помага, да се чувства голям и силен и това да му носи удоволствие. Но тук е важно да не се прекалява: предполагаемата „безпомощност“ за мъжете е досадна. Бъдете умерени!

2. Доброта!
Добротата, способността да се грижи, да се възхищава и да прощава, отличава красивата жена от красивата кукла. Жена, която забелязва доброто, гледа на света с мили очи, умее да съпреживява и обича, привлича хората. Мъжете, които се интересуват от дългосрочни връзки, търсят топлина и доброта в партньора си.

3. Умение да живее тук и сега!
Способността да живеете тук и сега, да присъствате в живота, да се наслаждавате на всеки ден - такива качества действат на мъжете като силен магнит. Всички са доволни от компанията на жена, която се приема такава, каквато е, и е благодарна на света около себе си. Веселост, оптимизъм, липса на навика да осъждат и хленчат - жените с такива качества излъчват вътрешна хармония.

4. Грижовност и домакински умения!
Мъжете ценят жените, които са в състояние да поддържат чистота и да готвят вкусно. Те създават около себе си специална атмосфера на топлина и уют. Такава жена изглежда е въплъщение на мир и тихо домашно щастие.

5. Грациозност!
Жестовете на привлекателна жена са плавни и грациозни. Тя има перфектна стойка и невероятна походка. От движенията й можете да видите колко добре се отнася към себе си. Особеността, присъща на нея при ходене - поклащане на бедрата - мъжете намират това за хипнотично.

6. Усмивка!
Усмихнатите жени с чувство за хумор привличат много повече мъже, отколкото мрачни и винаги недоволни дами. Усмивката е не само весел нрав, но и знак за енергия и любов към живота. В очите на жена, блестяща от радост, мъжът вижда обещанието за удоволствие.

7. Естественост и искреност!
Привлекателната жена е естествена, отворена и свободна от комплекси. Мъжете са привлечени от искреното. Това може би е най-важното (и абсолютно достъпно за всяка жена) качество - способността да бъдеш себе си, да бъдеш естествена. Всеки истински мъж има нужда от истинската теб!

❗️Мили дами, докато смятате, че да сте силни е качество, присъщо на жената, Вие винаги ще привличате „слаби“ мъже!
В днешно време наблюдавам тенденцията жените да се обличат в мъжки дрехи и обувки, да копират маниерите на силния пол, да пушат, да използват неприличен език, да се смеят високо, да „плюят“ на тротоара. После идват обвиненията – няма истински мъже! Научете се да бъдете истински жени!

📌Ако се разпознавате в тази статия, пишете ми за консултация!

✍️ email: galina.consults@gmail.com или ЛС

С обич Галина 
❤️ 

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар