четвъртък, 8 юли 2021 г.

 3 мощни техники как да препрограмираме своето подсъзнание


Тема по Ваше желание!❗️

Всички ние знаем, че нашите мисли управляват и създават нашата реалност. 🧠Много често на консултации споделяте с мен, че сте разконцентрирани, че не можете да се съсредоточите и да не мислите за негативни неща. Затова реших да Ви подаря три мощни техники за препрограмиране на подсъзнанието.

Но какво представлява подсъзнанието? 🤷🏻‍♀️

Подсъзнанието са всички онези психични процеси, за които не сме наясно. Знаете ли, че 90% от действията, извършвани от човек през живота му, се случват на подсъзнателно ниво. А съзнанието, тоест всичко, за което сме наясно, представлява само 10%.
Ролята на подсъзнанието в живота ни е огромна. То ни дава сигнали, целящи да гарантираме, че вземаме точно тези решения, които впоследствие ни водят до определени резултати.

И така, към техниките!👇

1. "Златно сечение"!

Този метод използва самохипноза, афирмации и това е основното на правилото на златното сечение. С негова помощ можете значително да увеличите ефективността на въздействието върху подсъзнанието, тъй като то ви позволява да му въздействате директно, заобикаляйки съзнанието.
Какво представлява?🤷🏻‍♀️
Можете да използвате своя собствен глас и да се запишете на спийкърфона на Вашия телефон или с диктофон. Това, което ще запишете и слушате ще препрограмира Вашето подсъзнание. Тази техника е хубаво да се прави 21 дни.

2. Техника „На ръба”!

Методът носи това име, тъй като за прилагането му е необходимо да се улови най-тънката граница между сън и бодърстване и в този момент да се въведе вашата цел в подсъзнанието. Веднага Ви казвам, че тази техника е доста сложна, защото състояния на будност и сън е фин момент, когато се приближавате към състоянието на сън, но все още не спите. И точно в този момент трябва многократно да повторите ясно формулираното си намерение, целта си. И колкото повече повторения, толкова по-добре. В идеалния случай говорете за целта си, докато заспите.

3. Техника „Кръг“!

За да изпълните техниката ще ви трябва тетрадка и химикал. Прави се алгоритъм от действия. В календара е необходимо да отбележите деня, в който ще започнете да изпълнявате тази техника. След това трябва да броите 21 дни от тази дата и да отбележите този ден като дата на края на техниката. И така, записвате в тетрадката формулираната желана цел. Тя трябва да бъде формулирана така, сякаш вече сте го постигнали. Например: „Печеля 10 000 лева на месец“ или „Мога да правя шпагат“. Тоест не е необходимо да се използват фразите „ще печеля”, „искам да печеля”, „ще се науча да правя това и онова”. Тук много важно е да си поставите реалистични цели! След това трябва да си осигурите уединение за поне половин час и да запишете формулираната си цел сто пъти в тетрадка. И това трябва да се прави в продължение на 21 дни. Точно 100 пъти! Опитайте се да не бъдете прекъсвани и да не пропускайте ден.

❗️Запомнете:

❗️Единственото условие е да упражнявате упорито тези техники и да вярвате в това, което правите. Може да изберете една от тях, или да пробвате и трите.

❗️Препрограмирането е сложен процес и не винаги човек може да се справи сам.

🛑 Ако желаете може да се запишете за лична консултация с мен, за да направим заедно други работещи техники, практики и медитации.

✍️ Пишете на ЛС или на email:galina.consults@gmail.com

с обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар