четвъртък, 15 август 2024 г.

В Китай древната мъдрост казва:

За една жена има само едно важно нещо в живота, което трябва да научи от детството - да усвоява, трупа и съхранява енергия. Това е целта й. За един мъж тя е извор на жива вода, към която се връща отново и отново, за да се изпълни със сила. Уморена жена не може да помогне на мъж да се възстанови. Тя, като изсъхнал кладенец, не е в състояние да утоли жаждата му.
Нещата, които предизвикват вътрешен конфликт и негативни емоции, не са подходящи за жена. Всичко, което една жена прави, трябва да прави с любов. Заради себе си, заради семейството си, за да изпълни основната си цел. Всичко, което доставя удоволствие на една жена и позволява да придобие хармония - пеене, рисуване, танци, музика.Ако иска да го направи, нека го направи. Жената има мисия да бъде неизчерпаем енергиен източник на радост, оптимизъм, красота, светлина за цялото семейство.
За всяка жена е важно да знае, че е красива. Създава усещане за пълнота. От любвеобилни думи и признание за красота, жената става мека, нежна, игрива и цъфти още повече.
Умният мъж знае как да помогне на любимата жена да стане още по-красива. Колкото повече се грижи за една жена, толкова по-великолепно цъфти и изпълва мъжа с енергията си.
Жената е огнище, което се нуждае от огън. Енергията е най-скъпата ценност в света. Невъзможно е да се купи с пари. Затова мъж е готов да даде на жената всичко най-ценно за този огън.
Йоги Бхаджан
👉Каня Ви на две събития, които ще Ви превърнат в любима, ценна, нежна жена:
С обич Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар