вторник, 16 юли 2024 г.

Една жена във Виена

излязла на покупки, но си забравила палтото, върнала се да го вземе, тогава пък телефонът звъннал, отишла да го вдигне, говорела няколко минути. През това време друга жена репетирала за представление във Виенската опера. Жената приключила разговора и излязла да спре такси, но мъж й го отмъкнал под носа. Един шофьор бил оставил клиент и се отбил да изпие чаша кафе, през това време жената от операта все още репетирала. Същия таксиметров шофьор, който бил спрял да пие кафе взел дамата тръгнала за покупки и изпуснала предишното такси. Колата спряла внезапно заради пешеходец, който излязъл за работа пет минути по – късно от обичайното, защото забравил да си навие алармата на часовника. Когато този мъж пресичал улицата, балерината била приключила с репетициите и си вземала душ. Таксито чакало жената да си вземе покупката от един магазин, но тя не била опакована, защото продавачката скъсала с приятеля си предишната вечер и забравила. Опаковала покупката и жената се качила обратно в таксито, но камион му препречил пътя, през това време балерината се обличала, камиона потеглил и освободил пътя на таксито. Балерината чакала своя приятелка, на която пък й се скъсала връзката на обувката. Докато таксито чакало на светофара, балерината и приятелката й излезли през задния вход на Виенската опера. И ако само едно нещо се бе случило по друг начин – ако връзката на обувката на приятелката на балерината не се бе скъсала, ако камионът не беше препречил пътя на таксито, ако покупката чакаше готова, ако продавачката не беше преживяла раздяла, ако мъжът беше станал пет минути по – рано, ако шофьорът на таксито не беше спрял за кафе, ако жената не бе забравила палтото си и беше тръгнала по – рано, балерината и приятелката й щяха да пресекат, а таксито щеше да мине през тях!

😱
Винаги съм казвала, че Вселената си не търпи празнота, а животът е низ от избори и постъпки. На това уча моите момичета.
Затова доверете се на интелигентната енергия, и бъдете подготвени за най – хубавото, защото винаги ще има едно „ако“. ‼️Но затова трябва да имате нужната компетенция и знания, които аз ще Ви дам утре на моя Мастер Клас „Кралица на Любовта“!
Затова АКО не си вземете уебинара, няма да научите как да влюбите мъжа на 4 нива, няма да знаете как се влюбват мъжете и как жените, няма да знаете как да практикувате всички техники и практики, които съм Ви приготвила, няма да „излекувате“ себе си с моята вълшебна нейромедитция, и няма да срещнете класен и стойностен мъж, или ще го срещнете, но поради липса на знания и компетенции в областта на мъжко – женските отношения, ще го изгубите...
И всичко това, АКО не си вземете едно събитие, което е на цена по – ниска от тази на един обяд...

Няма коментари:

Публикуване на коментар