вторник, 22 август 2023 г.

Той не ти пише?

Тъжна ли си?

Топ 5 на съобщенията, на които мъжете не отговарят
И така, решили сте да напишете съобщение на мъжа, с който се срещате или Ви е впечатлил. Той не отговаря на Вашите съобщения. Вие гледате часовника и се чудите защо. Всякакви мисли се появяват в главата Ви, обхваща Ви страх, съмнение…
Не забравяйте, че чрез съобщенията се предават емоции, които може
да не резонират на Вашия текст.
И така, кои са тези топ 5 съобщения, които не бива да изпращате на мъжа:
1. Безконечен обзор на това какви е минал деня – какво сте закусили, обядвали, чули, с приятелки какво сте говорили. Тези подробни абзаци са ненужни. Той няма нужда да знае всяко Ваше движение.
2. Съобщения в стил „Много ми е скучно“! Така той остава с надеждата, че е шут и трябва да Ви развлича!
3. Пасивно – агресивни съобщения. Например съобщение от рода на „ОК“! Той не е длъжен да разбира Вашите намеци, но усеща пасивната Ви агресия.
4. „Защо не ми отговаряш?“, „Къде сиии??????“, „Ехоооооооо!!!!!!!“. Ако няма отговор от него, може би то е защото той не стои като теб постоянно в телефона си!
5. Ревностни съобщения. Харесал снимката на някоя девойка в Инстаграм и ти си готова да го разстреляш със съобщения за това!
Мили дами, ако искате да сте интересна, а не досадна на мъжа, който харесвате и той да Ви пише, избягвайте съобщения от този тип.
НАПОМНЯМ, че само до края на месец август и мате възможност да си вземете записите на двата най – успешни летни уебинара, които ще Ви направят една наистина желана и приятна жена:
За лична консултация, пишете на ЛС или е - поща: galina.consults@gmail.com
С обич Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар