събота, 26 август 2023 г.

4 филма за женствеността! 🌸

Привет любими!

Във филмите винаги има много намеци и символи. Също така, правят впечатление и образите на женските героини в киното.
Затова направих за Вас специална селекция за уикенда! ❤️
🍿The Adaline Century (2015)
Адалин е родена през 20 век и е жива от сто години, но не остарява. Въпреки дългия си живот, тя така и не успя да намери любим човек. Но най-накрая тя среща мъж, за когото отново може да стане смъртна и да остарее с него.
🍿Млада Виктория (2008)
На 11-годишна възраст Виктория разбира, че е предопределена да стане кралица на Британската империя. Тя остана на трона повече от 63 години - повече от всеки друг британски монарх. Викторианската епоха съвпада с разцвета на Британската империя. Но за нея най-щастливите години са тези, които е обичала и обичала.
🍿Принцесата на Монако (2014)
Целият Холивуд лежеше в краката й - луксозни вили, приеми за Оскар и шикозни мъже, но тя избра кралски дворец, аристократични балове и благороден принц от малка страна близо до Франция. Тя беше кралицата на Холивуд, но избра да бъде принцесата на Монако.
🍿Мис Потър (2006)
Базиран на реални събития, филмът разказва за живота на английската детска писателка от края на 19 век Беатрикс Потър. В епоха, когато повечето млади жени от нейното състояние мечтаеха само за изгоден брак, Беатрикс се противопостави на обичаите и традициите на Викторианска Англия, проявявайки свободолюбие, което изобщо не беше характерно за жените от нейното време.
✨ Напомням също, че остават броени дни до достъпа на най - женствените летни събития: 👇
С обич Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар