понеделник, 29 ноември 2021 г.

 Три признака, че имате нужда от констелация!

😱
Много често ми задавате въпроси за констелациите. Този уникален метод позволява да покажете откъснати (неживели) преживявания, скрити чувства, да ги видите и разпознаете.
Уникален е защото позволява разрешаването на много проблеми като:
✅- кармични проблеми, предавани от поколение на поколение;
✅ -невъзможност за създаване на здрави взаимоотношения,
✅- неспособност за създаване на взаимоотношения в семейството,
✅- родова травма;
✅- болести и много други сложни взаимоотношения между хора, събития, природа и други;
‼️Няма случай на консултация в моята практика, в която да не използвам този уникален метод.
📌Но има три основни причини, които ясно да Ви индикират🚨, че имате нужда от констелация! 👇
Кои са те? 🤷🏻‍♀️
✅ 1. Спазвате емоционална дистанция!
Искате, но не можете да изградите връзка с партньор. Много често момичетата ми споделят, че опитват всичко,но нещата не се получават. Може би това се дължи на карма, или модели на Вашият род, които са във Вашето поле и нещата просто не се получават, докато не изчистим този модел, Вие не само, че няма да имате здрава и пълноценна връзка, но и ще страдате, защото това влияе и на Вашето психо – физическо здраве!
✅ 2. Не умеете да поставяте и отстоявате своите граници!
Да допуснем, че в рода Ви е имало токсична родственица. Вие може дори да не знаете за нея, но привличате токсични хора в живота си и токсични партньори. Търпите за да не сте сами, но това взема от Вашата жизнена енергия и „краде“ шанса Ви да имате истинска връзка, приятели, работа. Тук стоят и властни, студени, токсични, изискващи, контролиращи родители.
✅ 3. Не сте уверени и трудно вземате решения!
Представете си, че Ви предстои труден разговор или да вземете някакво важно за живота Ви решение. В първия случай, Вие ще си мълчите, изчаквайки ситуацията да се размине от само себе си, но няма! Не забравяйте, че отлагането на битката винаги е в полза на противника!
Във втория случай – Вие никога няма да получите това, за което мечтаете, защото нямате вяра, че го заслужавате! Може би защото някой в рода Ви е бил отречен или отлъчен. Също така причина може да са и свръхобгрижващи родители.
🛑 Това са само три от случаите, с които аз се сблъсквам на моите консултации.
Ако се припознавате в някоя от тези три точки, Вие се въртите в “омагьосан кръг” ♻️
🛑 Разбира се има много други случаи в моята практика, които чудесно се повлияват от констелация. Но аз знам формулата как да помогна на моите клиенти да се освободят от всички тези негативни модели и да намерят своя път, пълни с ресурс!
🛑 Изненадващ е факта, колко много мъже търсят помощ от мен с метода на констелацията! Както и, че много жени подаряват констелация на съпрузите си! 😱
❌ Не чакайте повече! Не търпете! Вие имате право на пълноценен живот! И това е Ваше право от денят на Вашето рождение! Подарете си най – добрия подарък – 🎁🎁инвестиция в себе си!
🛑 Констелациите се правят само с предварително запазен час!
📌Налични часове за месец Декември!
🛑За лична консултация с мен:👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
С обич
Галина
❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс


Няма коментари:

Публикуване на коментар