вторник, 12 октомври 2021 г.

👉 3 техники за повишаване на стандарта на живот! 🔝

Много мои клиентки смятат, че нямат право да бъдат щастливи и да живеят така, както искат, а, че трябва да правят това, което „трябва“. Трябва е “коварна дума”! Избягвайте я смело! 💪

Какво да направим? 🤷🏻‍♀️

Първо си дайте вътрешно разрешение, че заслужавате и имате право да живеете, живот, изпълнен с удовлетворение и лекота.

И така, кои са тези три техники? 🤷🏻‍♀️👇

 Разберете кои са страховете, които Ви държат “долу”. Нашите страхове са като каменни плочи, завързани за краката ни - колкото и силно да размахваме крила, те ни дърпат надолу. Без първо да изчистим нашите страхове и травми, няма как да заживеем по нов начин.

 Бъдете готови да излизате от зоната си на комфорт! Да изключиш автопилота, означава да пуснеш контрола и да преодолееш себе си. С това много работим в Мандала танц и лични констелации!
Промяната изисква да започнете да мислите и действате по различен начин, а това понякога Ви вкарва в ситуации, за които не сте готови. Лесно е да стоиш в зоната си на комфорт, но в нея няма как да сътвориш чудеса, да се развиваш!

 Определете ясно какво означава за Вас да се промените! За да се научим да живеем по собствените си стандарти, ние първо трябва да открием кои са те и кои са нашите истински желания (не желанията на Егото или желанията на другите хора, на авторитетите в живота ни)! Съставете списък на това как би изглеждал животът на Вашите мечти, какви сте сега и какви искате да бъдете! 👇

Задай ми безплатно въпрос тук 👉:
https://forms.gle/3DmtssVEAopDiWkGA

❗️Часовете за месец октомври са изчерпани – още едно доказателство, че това, което давам няма еквивалент!

👉Налични часове за месец ноември!

🔴 За лична консултация с мен: 👇

✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com

С обич

Галина ❤️ 


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala DanceНяма коментари:

Публикуване на коментар