сряда, 13 октомври 2021 г.

 Мръсник! Той гледа друга жена!!!

😡
Защо мъжете гледат други жени?🤷🏻‍♀️😤
👉Тема по Ваше желание!
Представете си следната картинка:👇
Седите с приятеля си или съпруга си в любимия си ресторант, наслаждавате се на вечеря и разговор, и в това време зашеметяваща жена минава край Вашата масата. И вие забелязвате с ужас как вашият любим моментално завърта глава в нейната посока, просто сканира красотата с очи от главата до петите, като държи погледа си върху нейните „интересни“ извивки на фигурата!!!
У Вас нахлуват ревност, гняв, болка, страх и несигурност...
И за да бъда напълно честна - абсолютно всички мъже са такива. Това се прави не само от любимия ви, не само от самотни мъже, измамници, женкари, просто всички.
Но защо е така?!
За мъжете сексуалното привличане и емоционалната връзка не са едно и също нещо. Признавам, че може да бъде привлечен на физическо ниво от други жени. Жени, с които няма емоционална връзка или дори капка съвместимост. Това е неговото естество.
Това е просто резултат от човешката еволюция. Жената е програмирана от природата да стане съпруга, майка, да отглежда потомство, а мъжът е програмиран да прехвърля гените си чрез „засяване на собственото си семе“ възможно най -често и колкото е възможно повече. Това е просто биологичен инстинкт.
Вие веднага започвате да осъждате красивата изкусителка, която е минала...
И в това е Вашата най – голяма грешка!
Това издава Вашата неувереност.
Това издава Вашите страхове...
❗️Може би Вие сте били отхвърляни, зарязвани, необичани, лишавани от вниманието, любовта, подкрепата на Вашия баща... и това е проблемът за тези страхове и неувереност.
❗️Всичко това ние преработваме в моите констелации с татко – първият мъж във Вашия живот. Фигурата, която изгражда Вашата ценностна система за мъжете въобще.
❗️Потърсете ме за помощ! И не забравяйте – Вие имате право да бъдете щастливи и да привличате правилните за Вас мъже! Само преработете травмите с татко!
🔴Констелациите се правят само с предварително запазен час!
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар