петък, 22 октомври 2021 г.

 Привет любими!

🌺
Днес искам да Ви напомня за 4 - те споразумения на Дон Мигел Руиз. Той е мексикански писател, станал известен с някои негови житейски книги. Роден е в семейство на лечители, от които може би е научил тези безценни уроци.
И така: 👇
✅ Споразумение 1 : Бъди безупречен в словото си!
Говори с почтеност. Казвай само каквото искаш да кажеш. Избягвай използването на думите си, за да говориш срещу себе си или за разпространяването на слухове за другите хора. Използвай силата на думите си само в посока на истината и любовта.
✅ Споразумение 2: Не приемай нищо лично!
Нищо, което другите хора правят, не е заради теб или на теб. Какво казват или какво правят другите – то е проекция на собствената им реалност, на техния собствен сън. Когато оставаш недосегаем за мненията и действията на другите, няма да ставаш жертва и да изпитваш ненужно страдание.
✅ Споразумение 3: Не прави предположения!
Винаги намирай смелост да задаваш въпроси и да изразяваш това, което наистина искаш. Общувай с другите хора ясно, за да може да се избегнат недоразуменията, тъгата или драмите. Само това споразумение е достатъчно, за да можеш напълно да трансформираш живота си.
✅Споразумение 4: Винаги прави най-доброто, на което си способен в дадения момент!
Това най-добро ще се променя в различните моменти, например, то ще бъде различно във времето, когато си здрав, за разлика от времето, когато си болен. Каквито и да са обстоятелствата, просто направи възможно най-доброто и ще избегнеш самоосъждането, самобичуването, и съжалението.
📌 Опитайте се да спазвате тези споразумения с Вас самите!
📌Много често напоследък забелязвам, че момичета, които ме търсят за консутация са тревожни, неуверени, небалансирани и нещастни.
📌Всичко това влошава качеството Ви на живот. Понякога не намирате смисъл в него!
❗️Сами е трудно да се справите с травми от детството, като обида, вина, угризения, обвинения, критика…
✍️ За консултация и констелация с мен пишете на ЛС на email: 📩galina.consults@gmail.com
С пожелание за слънчев и усмихнат петък!
С обич
Галина
❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар