сряда, 8 септември 2021 г.

 Докажи ми своята любов! Пет признака, че партньора те манипулира!

😱
Всички искаме доказателство за любовта на половинката ни. Някои искат реални действия, други думи, трети подаръци и т.н. Но има и такива хора, които са склонни дори на манипулация в отношенията си, само за да проверят дали партньора ги обича.
В тази статия ще вмъкна и малко нови термини, за да можете да ги различавате и да не им се поддавате.
Как да разберем, че ни манипулират в името на любовта? 🤷🏻‍♀️Ето петте най – разпространени признака:👇
✅ 1. Той/тя използва т. нар. „емоционален шантаж“!
Всичко, което някога сте споделили с Вашия партньор, ще бъде използвано срещу Вас!
Минали грехове, партньори, моменти, от които изпитвате неудобство, дори срам, ще излязат наяве, само ако посмеете да не докажете любовта си!
✅ 2. Той/тя се държи като „Drama queen“!
Често използва драматични изявления, предназначени да предизвикат чувство на вина и съжаление. „Мислех, че ме обичаш“, „Ти си единственият, който ме разбира“, „Без теб ще умра“. Ако Вашият партньор използва такива емоционално заредени и изразителни изрази в разгара на спор или кавга, бъдете сигурни, че той Ви манипулира.
✅ 3. Той/тя практикува „газлайтинг“!
Какво представлява това явление? Газлайтингът е манипулативна техника, вид емоционално насилие, което се илюстрира с някои много чести фрази, които не забелязвате, или сте свикнали с тях във времето като: „ сторило ти се е“, „ не е голяма работа“, „ не преувеличавай, всичко е в главата ти“, „ти луд/а ли си?,“ никога не съм казвал/а това“...
✅ 4. Той/тя често се преструва, че е болен!
В опит да се измъкнат от сериозен разговор, манипулаторите могат да кажат, че са болни или дори да се преструват, че губят съзнание. Същият трик се използва за предизвикване на съжаление у жертвата, така че тя от своя страна веднага ще прости на партньора си. В края на краищата манипулаторът не е в състояние да поиска прошка.
✅ 5. Той/тя винаги Ви излага на публично място!
Опитът да смути партньора си публично или обсъждането на тайните му с приятели е друг маркер, който показва, че Вас Ви манипулират. Това е "двукомпонентен" метод. Има за цел, от една страна, да покаже колко сте жалки и безполезни, а от друга доказва, че само той ще бъде с Вас независимо от всичко и от всички.
❗️Манипулацията е много често срещана сред двойките в последно време. Разбира се има много други признаци, но аз Ви представям най – „известните“ сред тях.
В моите лични консултации, момичета дори не усещат как партньорът им ги манипулира. 😔Нещо повече, те толкова са свикнали с това, дори вярват, че никога няма да срещнат по – добър от него!
❗️Всяка манипулация е престъпление срещу личността Ви! Колкото по – бързо се „отърсите“ и отървете от такъв човек, толкова по – големи са шансовете Ви за истинска връзка и любов! 😍
❗️Ако се разпознавате в някоя от тези точки, потърсете ме за помощ. Това е процес, с който не можете да се справите сами, защото не осъзнавате, че сте жертва на манипулация! 👇
🔴Промоцията на намалението на консултациите с мен продължава до края на септември!
🔴Останаха последните свободни часове!
🌟Грабни своя шанс сега! Часове след 24- ти септември! 👇
✍️Запази си час на ЛС или на email: 📩galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар