събота, 25 септември 2021 г.

3 неща, които убиват Вашата енергия!😱

Как да я възвърнем! 🤷🏻‍♀️😩

Нашето здраве не е само физическо и психическо, ние имаме и духовно здраве. Много често подценявате този факт и ме питате от къде имам толкова много енергия, защо сякаш преливам от енергия.
Затова днес реших да Ви кажа три основни неща, които убиват Вашата енергия.
И така, кои са те?

1. Лъжите! 🗣
Често на консултации забелязвам, че Вие се опитвате да излъжете не само мен, но и себе си, оправдавате се, както и хората, които Ви лъжат. Това, което не знаете е, че лъжейки, Вие изразходвате огромно количество от своята жизнена енергия не само да измислите самата лъжа, но и да я поддържате, да я подхранвате, да я помните. Не случайно хората, които прикриват истината от себе си и от другите имат проблеми с четвърта чакра – сърцето и пета чакра – гърлото. Чувала съм от моите клиентки да казват, че ги задушава, че сякаш някой ги държи за гърлото – това са лъжите или неизказаните, прикрити неща. Като тук прибавяме и лицемерието и самозаблудата.

2. Обидата! 🙇🏻‍♀️
Няма друго чувство, друга „отрова“ , която да блокира енергията в целия организъм като обидата. Обикновено тя се асоциира с първа чакра – срамната кост, но има „способността“ да оставя блокажи навсякъде. Колкото по – обидени оставате, ресурсът и енергията в организма намаляват. Срещам жени, които таят обида от над 20 години! Обидата има лошият навик да се „подхранва“, което допълнително и моментално смъква енергийния запас. Дори и да сте изградили такъв, сещайки се за това, как някой някога Ви е обидил, този запас се стопява, той захранва обидата и изчезва от Вас. Вие ставате слаби, уязвими и изтощени!

3. Страхът! 😱
Тази емоция е толкова мощна, че е в състояние дори да скове тялото, ума и душата Ви!
В ежедневните си срещи с жени виждам много и различни страхове – от изоставяне – до смърт.
Страховете също имат способността за се „хранят“ и да нарастват. Но това зависи само от Вас! Подхранвайки страхът, Вашата енергия е с отрицателен знак и вместо да имате ресурса да се отървете от него, Вие го правите още по- силен и голям. Страхът от своя страна блокира всяка Ваша реакция, всеки опит да натрупате енергия. По този начин Вие сте в непрестанна „война“ , в готовност да бягате, да се спасявате, да се сражавате, не и да се отпуснете, да го преработите и да го отстраните веднъж завинаги.

❗️Тези три основни „убиеца“ на енергия срещам почти ежедневно при моите консултации. Разбира се има и много други, но тези са „най – страшните“. Те Ви пречат да имате здраве, радост и щастие в живота. Възстановяването на изгубената енергия е изключително труден период, след загубата на колкосално количество от нея, особено с тези три „килъра“.

❗️На моите консултации прилагам различни практики и техники за трите – медитации, констелации, които действат вълшебно и мигновено. Дават ресурс и спокойствие, както казват моите клиентки - камък пада от гърдите им. Изпитват чувство на спокойствие и облекчение, които от години не са усещали.

🔴 Не пилейте своята енергия! Живейте в добро психо – физическо и духовно здраве – потърсете ме за помощ! 👇

✍️Запишете своя час на ЛС или на email: 📩 galina.consults@gmail.com

С обич
Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар