петък, 24 септември 2021 г.

 Топ 3 навика на успешните хора!

🔝
Много често ми пишете, че искате да сте успешни като мен, питате ме как съм постигнала да правя това, което обичам и да изпитвам удоволствие от живота. 🤷🏻‍♀️
Затова реших днес да Ви споделя моите топ три навика, които знам, че и други успешни хора следват.
И така, кои са тези така ценни навици: 👇
✅ 1. Умение да поддържаш „ред в душата си“!
Ние живеем в доста динамичен и стресов свят, постоянно има външни фактори, които ни карат да изпитваме страх, тревожност, негатив. Умението да приемете дори това, което не Ви харесва и да благодарите за него, означава, че намирате в състояние на вътрешна хармония и удовлетворение. Това са важни предпоставки да преминете през всяка кризисна ситуация без да изпадате в „дупка“, депресия, истерия или друго състояние, което ще „разклати“ Вашият вътрешен мир.
✅ 2. Дисциплина и постоянство при поставената цел!
Това също са важни фактори за достигането на успеха. Много често чувам на консултации как се отказвате лесно. Ако не стане 1-2 пъти и Вие сте се отказали. Опитайте след 100 – ният път, тогава Ви гарантирам, че няма и да помислите за отказване. Разбира се тук е много важно какво е Вашето обкръжение! Ако постоянно Ви казват да се откажете, или , че не ставате за това – сменете обкръжението!
✅ 3. Комуникативни умения!
Ораторското майсторство е способността ни да „абсорбираме“ информация и да комуникираме – това е от най -ценните умения на успешните хора!
Способността да общувате, вдъхновявате и мотивирате другите е присъща на най -успешните хора в света - най -големите оратори.
Следователно публичното говорене е умение, което може значително да подобри кариерата Ви и трябва постоянно да се развива и практикува.
❗️Често на моите консултации виждам, че нито имате хармония и умения да приемате нещата спокойно такива, каквито са, нито притежавате дисциплина и постоянство да ги промените, нито умеете да общувате,, нещо повече имате страх от публична изява.
❗️Това са умения, които са жизнено важни не само за успеха, но и за достигане на висок стандарт на живот!
❗️Затова запишете за консултация с мен!
👉Часовете се заемат за месец предварително! 😱
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
🔴Свободни часове има след 23 - ти октомври!
с обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар