сряда, 14 юли 2021 г.

 Мъжкото мълчание! Защо той не отговаря на Вашите съобщения? 

😫📲

Много често ми задавате този въпрос на консултации: Галина къде греша, аз му пиша, той чете, но не отговаря!!! 🤷🏻‍♀️

Писали ли сте на мъж и сега хипнотизирате телефона си, докато чакате с огромни очи! Виждате, че той е онлайн, съобщението е прочетено, доставено, но „избраният“ не бърза да отговори? 🙇🏻‍♀️
Със сигурност в главата Ви се прокрадват обезпокоителни мисли, търсите оправдание за подобно поведение, напрежението нараства. 💆🏻‍♀️

И така! Защо мъжете често игнорират съобщенията или отговарят със закъснение? Нека да разберем, прекрасни мои. 🤷🏻‍♀️

Ето пет причини, поради които той не Ви отговаря:

✅ 1. Зает е! Не може да Ви отговори тук сега и на момента. Може например той решава спешни въпроси по време на работа, преговори и т.н.

✅ 2. Женен е! Понякога мъжете крият истинското си семейно положение, а със съпруга, разбира се, няма да как има кореспонденция с Вас.

✅ 3.Той не се интересува от Вас!Ако мъжът постоянно игнорира вашите съобщения, не се налагайте по никакъв начин! Това унижава вашето достойнство, в очите му, вие се сривате в класацията.

✅ 4. Обмисля внимателно отговора! Ако мъжът не е свикнал дава воля на своите емоции, тогава той най-вероятно първо ще помисли добре какво да отговори. Нещо повече, успешните мъже винаги внимателно претеглят думите си, защото обикновено приемат избраницата си сериозно. Така че изчакайте още малко.

✅ 5. Тества Ви! Да, понякога мъжете умишлено не отговарят на съобщенията на момичето дълго време. Те ви примамват, тестват или искат да ви дадат урок. Съветвам ви да не бъдете водени от провокации и подобни манипулации.

⚜️Разбира се това пет базови причини.

❗️Моят съвет е: Използвайте времето за себе си! Не се вманиачавайте и вторачвайте в телефона.

❗️Обърнете внимание на себе си, не на него – използвайте рационално времето за себе си - развйте своята жественост и харизма да бъдете секси, неустоими, правете практики с мен, танцувайте, развивайте се!

❗️Но имайте предвид и нещо друго: Мъжът не бива да бъде оставен и съвсем без контрол. Вие трябва да направите така, че да сте в мислите му. Без да се натрапвате!

📌 Ако не знаете как да направите това, пишете ми за консултация!

✍️Запишете се на ЛС или на email: 📩galina.consults@gmail.com

с обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар