понеделник, 12 юли 2021 г.

 Как злобата разрушава отвътре! 

🤯🤬

Някои хора умишлено ни провокират да пръскаме негативни емоции със своите „специални ефекти“ те ни изкарват от коловоза, ние се ядосваме, чувстваме се съкрушени, озлобени, гневни. Е, ако това са еднократни или редки провокации, тогава ще имаме достатъчно време да излезем от състоянието на негативизъм и да възстановим положителната си енергия. По-лошо е, ако това се повтаря периодично. Тогава просто може да нямаме време да „запълним“загубената си енергия. И това е изпълнено с нервни сривове, болести и влошаване на качеството на живот.

А други хора не само "ни поглъщат", но и "поглъщат" себе си. Всяка дума, която казват, е порция отрова. Изхвърлят ни от равновесие, лишават ни от енергия и жизненост. Добре е, ако има възможност да спрете да общувате с такива хора. Но по-често ние сме по-уязвими към онези, с които трябва да общуваме отблизо. Това могат да бъдат членове на семейството, колеги или съседи. И тогава животът до такива хора се превръща в ад. Някои успяват да преминат през това чистилище и да запазят любовта си към живота. А други се разпадат, огорчават се, губят интерес към живота. И тогава се разболяват. Това е тест „отгоре“. Един от най-трудните тестове, когато в такива трудни условия трябва да запазите добротата и любовта си за цял живот.

Имам позната, която след брака живя в семейството на съпруга си със свекъра и свекърва си. Всички съседи познаваха свекърва й като скандална и зла жена. Всяко общуване с хората завършваше със скандал с нейно участие. Не знам какво се случваше в душата на тази жена, но тя буквално изяде всички. Първият, който се разболя от онкологично заболяване, беше нейният съпруг, тоест свекърът на моята позната. Тогава самата позната се разболя, но, за щастие, не онкологично. Тя имаше постоянна слабост, непрекъснато й се спеше, и нямаше сили нито за работа, нито за домакински задължения.
Свекърва й се скара още повече, нарече я мързелива. И лекарите дълго време не можеха да поставят диагноза. Да, тя е болна, но от какво не е ясно. В резултат на това свекървата постави условие за сина си – да изгони моята позната.

📲Тя ме потърси за помощ. Разбрахме, че причината не е в нея, а в злобната й свекърва. Те се разделиха, и тя се оправи. Сега е щастлива и здрава. Но свекърва й е болна и разбира се още по – злобна!

Разказах Ви тази история, защото злобата наистина разрушава човека отвътре и е въпрос на време да се появи болестта.

🛑 Ако не можете да контролирате злобата си, завистта си, гнева си към по – успешните, по – красивите, Вие имате жесток проблем. Имате нужда от терапия!

🛑Потърсете ме за помощ! Заедно ще се справим!

🛑 Не се поддавайте на егото си! Злобата, завистта, ненавистта, това са разрушителни чувства, които разрушават само и единствено Вас! Имате право да живеете във вътрешен мир и хармония със себе си!

✍️Запишете се за консултация на ЛС или на email: 📩galina.consults@gmail.com

Аз мога да Ви помогна за това !

С обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance



Няма коментари:

Публикуване на коментар