събота, 3 август 2024 г.

Как да претопиш мъж? 😱

 През последните дни момичета активно споделят историите си с мен и казват, че попадат на безчувствени, студени и безразлични мъже. Притесняват се как да разтопят сърцата на такива мъже?

😫
При мен дойде жена с такава молба. Тя искаше да сключи сделка с мъж, който беше много студен в показването на чувствата си. Искаше да разбере какво да направи, за да го накара да се държи различно.
Веднага разбрах, че просто споразумение няма да работи тук, защото първо трябва да разберем защо тя се опитва да промени човек и, най-важното, защо е привлечена от такива хора?
Направихме констелация. Там открихме, че дядо й е бил много емоционален, избухлив и ревнив. Веднъж, когато баба й закъсняла от работа половин час, той грабнал нож и едва не я убил.😱
На генетично ниво тя получава отношението „студено = безопасно“. И тя прави обратния сценарий от живота на баба си - тя беше привлечена от студени мъже. Тя разбра с главата си, че не харесва това отношение към себе си, но подсъзнанието и семейството й все още я водеха там.
С нея преработихме тези негативни и лиши модели и сценарии, с много сълзи, осъзнавания и работа…
И тогава тя изчезна, но 2 седмици по-късно ми написа, че колата й се повредила на пътя и мъж спрял да й помогне.
Започнали да общуват, да се срещат и тя се той се оказал спокон и уравновесен, а тя започна да се смее, да се радва на живота и връзката си… 😍
🔥 Ето какво се случва, когато поставиш всичко на мястото му, започват да се случват събития, които те събират с правилните мъже, появяват се възможности и се сбъдват желания.
‼️Свържи се с мен за лична консултация и констелация! 💯®️
САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!
✍️Записване на ЛС или email: galina.consults@gmail.com
Всичко е в твоите ръце! 😜
С обич Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар