вторник, 23 юли 2024 г.

Когато вечерям в ресторант, често чувам жени на съседната маса да обсъждат активно отношенията си: „Няма да му се обадя първа! Няма да се унижавам!”.

 Да, най-популярната стратегия сред жените е да останат студени и невъзмутими, сякаш всичко е наред без него, той трябва да пълзи на колене и да моли за прошка.

😱
По правило не задържате дълго тази позиция. В един момент внезапно изникват силни емоции, пречупваш се и все пак първа му пишеш, сякаш само за да разбереш как е той… И точно в този момент стойността ви в неговите очи намалява.👎⬇️
И ако не ти отговори, вече си загубила... Защото му даваш да разбере, че ти е зле без него. Това означава, че той вече може да диктува условията и тогава ще трябва да пренебрегнете и да се жертвате, за да спасите тази връзка.
В резултат дори и да се възобновят, няма да е за дълго, защото ще ви е неудобно в тях и вие сами ще искате да ги прекратите.
Е, ако разговорът ви не доведе до никъде или изведнъж разберете, че с него всичко е наред и има друг, тогава това допълнително ще травмира самочувствието ви.
Затова е нужно да влюбиш мъжа на всичите 4 нива! 😱
Кои са те ли?
Как да го направиш?
Къде грешиш и как да се поправиш?
Грабвай последния шанс да вземеш топ събитието на Юли🔥
‼️Много техники, практики, нейромедитация, 10 влюбващи фраз и тайни съвети! 😜®️
Имаш само седмица! 😱⏰
✍️Запиши се на ЛС или на email: galina.consults@gmail.com
Побързай! 🕥
С обич Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар