понеделник, 1 юли 2024 г.

Днес искам да Ви подаря една практика! 😱

 Ние сме пълни с емоции, с които не всеки знае как да се справи.

Всеки път, когато изплува някаква емоция като тъга, гняв, разочарование, приемете, че тази емоция е част от Вас и е нормално да я изпитвате. Не се борете с нея, не я потискайте. Това би означавало да извършите насилие спрямо себе си. Вместо това, зададе ли се буря от силни емоции, седнете тихо, изправете гърба - седнали или в легнало положение, обърнете внимание на дишането и сетивата си.
Ние притежаваме уникални сетива: очи, уши, нос, език, тяло и ум. Не гледайте, не слушайте и не продължавайте да мислите за онова, което смятате за източник на вашето страдание или болка. Върнете се към себе си, овладейте дишането си и продължете да го управлявате като капитан, който държи здраво руля на кораба, залюлян от морските вълни.🌊
Спрете всяка мисъл, независимо дали е лоша или добра, само внимателно следвайте дъха си. Напомняйте си: "Това е състояние на ума и ще отмине. Всичко е преходно.”
🌊Ако сте на морето или имате достъп до вода, басейн - използвайте силата на водната стихия. Влезте до колене в морето, затворете очи и мислено кажете: “Предавам ти моята негативна емоция и вземам от твоята хармония и баланс!”
И просто вдишвайте и си представяйте как водата буквално отнема от Вас всичко негативно и Ви зарежда с нова емоция на спокойствие, баланс, хармония.
На излизане от морето мислено кажете: “Благодаря!” 🥰🌊🙏
С обич Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар