сряда, 12 юни 2024 г.

3 ГРЕШКИ, КОИТО ДАМИТЕ ПРАВЯТ

1. Спрете да давате номера си на всеки! Това ви кара да изглеждате евтино!

Никой мъж не би искал да предложи отношения на дама, чийто телефон винаги говори и “се смее” с несериозни обаждания. Може да не си момиче за игра, но той ще те съди като такава и вероятно ще избяга при най-малката възможност!
2. Не раздавайте всичко по време на среща!
Като неомъжена дама, която не е била отведена до олтара, трябва да запазите някои неща за съпруга си, особено тялото си, да го уважавате и да го пазите на всяка цена.
В миналото мъжете бързаха да се женят, за да получат определени неща или привилегии, които постоянно са им отказвани, докато са били необвързани. Такива привилегии включват: секс и другарство, добра храна и подреден дом и т.н.
Но днес един свободен мъж получава дори най-доброто и разбира се повече от постоянен секс, добра храна и отлично домакинство повече от женените си двойници, така че кажи ми как, по дяволите, искаш той да пожелае да се ожени за теб, когато си му дала почти всичко, което желае от съпруга, докато е негова приятелка?
3. Опаковате се погрешно!
В опита си да изглеждате секси, очарователни и може би привлекателни за момчетата, вие сте дерайлирали от привлекателна до ужасна.
Всъщност Вашият стил на обличане определя кой ще бъде привлечен от вас най-често. Ако се обличате като в гимназията, само момчета, мислещи “гимназиално” ще бъдат привлечени от вас, а ако се обличате съблазнително и провокативно, само случайни мъже ще идват при вас за спешно задоволяване на непосредственото им сексуално желание, така че не се заблуждавайте от медийното рекламиране на определени видове обличане, те са предназначени за дами, с които не бихте искали да бъдете свързвани, бъдете внимателни. Не забравяйте, че не всички дрехи са добри за вас!
С обич Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар