сряда, 22 май 2024 г.

Знаете ли какво е карма?

Статистиката е безжалостна и показва, че 90% от хората едва си спомнят имената на техните прадядовци, и, уви, няма какво да кажат за техния живот. Но в идеалния случай хората трябва да са наясно с техните предци до седмо коляно!

🥹
Защо казваме дървото на нашите корени, а не например лодката на корените ни? 🤔
Сега си представете, че сте отгледали голямо и здраво потомство и вашето дърво изглежда силно и могъщо. Но за предците вие почти нищо не знаете и никога не сте се интересували. Какви ще са корените на това дърво? Слаби, малки, безжизнени. В случай на ураган няма да бъдат в състояние да задържат дървото, да го предпазят от лошото време. По същия начин това се случва и в живота.
Недоволството, гняв, омраза, не само блокират този вид енергия, но тази сила се превръща в отрицателна и разрушителна. Сигурно сте чували за семейното проклятие? Ето защо е важно да се подобрят отношенията с роднините ако все още са живи, или да им се проста, ако са починали.
Седемте поколения на човека символизират седемте енергийни центрове – чакрите. Всяко поколение оформи конкретни аспекти на живота ни.
Загубили сме разбирането на причините, поради които това е необходимо и затова вече не се интересуваме от корените си. А от тях зависи животът ни! Нищо чудно, че паметта на рода се записва в родословно дърво. Стволът на дървото символизира нас, листата- това са нашите деца, а корените – предците.
Ето какво означава символът на родовото дърво…
За да изчистите кармата си с всичките 7 поколения назад, е нужно да направите една много важна практика.
Каква е тя ли? 👇
Пишете ми на ЛС или email: galina.consults@gmail.com

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар