четвъртък, 30 ноември 2023 г.

Има жени за една нощ, има жени за цял живот 🤗

Имах една клиентка, която беше от първата категория.....

Никога не е страдала от липса на внимание. Мъже идваха, представяха се и я канеха на срещи. Всеки нов избран изглеждаше идеален кандидат за ролята на партньор в живота.
Но резултатът винаги беше един и същ – след първата нощ мъжът изчезваше и никога повече не се появяваше💔
Приятелки й казвали, че „такива мъже не заслужават внимание“. Но момичето почувства, че не става дума само за избор на грешни партньори.
Тя ме потърси и започнахме да работим заедно… започна да преосмисля своите действия и поведение в отношенията с мъжете. Започна да проявява повече искреност и откритост в общуването. Научи се да бъде лека, смела и интересна.
🔥 Сега мъжете виждаха в нея не само красива жена, но и ярка личност. Лекомислените „играчи“ веднага разбраха, че това не е тяхната „опция“, но успешните проявиха искрен интерес.
Не е изненадващо, че след известно време тя срещна „своя“ мъж - привлекателен, богат, заинтересован 😍 Не й се наложи да полага допълнителни усилия, за да го задържи близо.
Тя просто използва уменията, които придоби по време на работата си с мен и лесно успя да накара избраника си да се влюби в нея.
Искрено се гордея с нея и всички момичета, които сами създават своето щастие! Те променят мисленето и поведението си, научават умения и не се спират на провалите от миналото.
🌟Искаш ли и ти да се преобразиш себе си?
Вземи пакет Декември! 👇
‼️Лична консултация + констелация, която ти гарантира 100% трансформация! 🚀
✍️ Запиши се на ЛС или email- galina.consults@gmail.com
С обич Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

Всички права запазени © Galans Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар