четвъртък, 23 март 2023 г.

ПРОБУЖДАНЕ НА ЖЕНСТВЕНОСТТА! 🦋

Има една грешка, която 90 % от жените правят. Много мъже казват, че са си тръгвали от уникални красавици дори без да правят секс.

Защо?❓
👉Запомнете!!!
Мъжът иска външност, но се влюбва в състоянието! За да останате задълго!
90 % от жените се концентрират само върху външния вид, но причината, той да иска да остане с вас е вашето вътрешно състояние!
Защо с една жена, мъжът се чувства крал, а с друга неудачник?
И у тях всичко е красиво, но състоянието им е различно. Да ако сте супер красива ще има много мъже за секс, но след 2-3 срещи ще си тръгнат, ако искате да сте класни жени трябва да работите за своето състояние.
Какво да е това състояние? ❓
Напоследък много често се срещам с жени, които не са женствени. Женствеността е атрофирала. Женствеността е оръжието на всяка желана жена, с която тя може да влияе на мъжете. Затова е много важно жената да бъде женствена.
🌸Женствеността е най – големия дар, който една жена притежава. И тя не се изразява с наличност на оскъдно облекло, червило, маникюр. Да на първо място е поддържания външен вид, но има нещо много по – важно от това. Жените започнаха да се конкурират с мъжете – в кариерата, в личните взаимоотношения. Като резултат, те са независими, заядливи, контролиращи и забравиха какво е да си истински щастлива – жена, напълнена с любов, енергия, спокойствие, приемаща, нежна, любяща. Много жени се намират в дефицит на женска енергия.
👉Обикновена или уникална зависи от вас!
И още нещо защо с една жена мъжа се чувства мъжествен, класен, герой и иска да остане с нея, да прави за нея всичко, а с други не?
✅Какво е за вас женствеността?
✅За какво Ви е да сте женствени?
✅Какви са тайните на женствеността?
✅Как да събудим своята естествена женственост?
✅Защо въобще да сме женствени?
Може да е, за да сте по – мека, да имате по – хармонични отношения, да намерите мъж, да създадете семейство, да имате повече сексуално удоволствие...
👉Тези въпроси имат скрит отговор свързан с вашето вашето вътрешно състояние и вашето бъдеще, които ние ще разгледаме подробно на 29.03 от 19:30 часа на моя уебинар
🌸В момента природата се събужда, всичко разцъфтява, всичко е красиво, нежно и прекрасно и сега е точният момент да пробудим своята женственост.
Записването вече тече!✍
👉 След този уебинар вие ще се чувствате като преродени, окрилени, леки, спокойни, в своята естествена жеснтвеност и магнетизъм, с една дума ще сте жена – мечта, заради която всеки мъж ще е готов на всичко!
👉Очаквам Ви и Ви каня на 29.03 от 19: 30 часа заедно да пробудим своята женственост с много практики, медитации, констелация и най – женствената практика – Мандала. 🦋🌸
✍Запиши се на ЛС или на email: galina.consults@gmail.com
С обич Галина ❤

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар