петък, 17 март 2023 г.

Мили мъже,

Ухажването е цяла наука, която вие очевидно не познавате!

Затова ето Ви 10 съвета за чат във фейсбук!
Правила при флиртуване във фб или как да не бъдеш глупак в нейните очи! 🤦🏻
Много мъже ми се оплакват напоследък, че нямат успех сред женското съсловие във виртуалните свалки.
Фейсбук и като цяло социалните мрежи са добър вариант за комуникация, но как да бъде тя успешна, така, че да не Ви “отрязват”, а да Ви “отразяват”?
Има мъже, които виждат, че модела им не работи, но продължават да го ползват! Те дори “генерализират” всички жени, но отношението на жената към Вас скъпи мъже, зависи само и единствено от Вас!
Facebook се превърна в голяма „площадка“ за възрастни, където няма ограничения, но има някои правила при контакт с жените в тази виртуална реалност. И така, все пак ако решите да се „зафрендите“ с жена, как можете да бъдете интересен без да ставате „глупак“ в нейните очи?🤦🏻❌
Ето 10 тайни правила за успешно общуване: 👇
1. Изчакайте от 24 до 48 часа, преди да направите каквато и да е стъпка! Толкова е досадно като Ви приеме да я „заринете“ с глупави съобщения от рода на „ Много си красива миличка“, „как си“, „какво правиш“, „Защо не пишеш“, „Бейби“, “Здравей красавице“, „Много си яка“ и т.н.
2. Преди да пишете, започнете да „лайквате“ нейни снимки или клипчета/без тъпи коментари/. Така ще „декларирате“, че я харесвате и ще привлечете нейното внимание и тя дори ще се чуди защо не я заговаряте.
3. Никога не пишете на стената й! Тъпотии от сорта на „Благодаря за приетата покана“, „Много си хубава“,“Страхотна снимка“, емотиконки и цветенца, целувки и меченца ще Ви накарат да „олекнете“ мигновено!
4. Ако тя Ви откоментира на Ваш коментар с „ ха ха ха“, нищо не коментирайте, просто харесайте коментара!
5. Когато все пак се решите да напишете съобщение, не забравяйте златното правило: Малкото винаги е по – добро, както в думите, така и в емотиконите!
6. Никога не пишете "Това е скучно!" или "Кога ще свърши този ден!" - така показвате, че нямате абсолютно нищо за правене!
7. Не публикувайте, че сте с махмурлук, намръщени емотикони или статуси за автомобилна катастрофа или опашка на бюрото за работа.
8. Не публикувайте лоши снимки – такива на които си бъркате в носа, ядете пица, пиете бира, или други, които ще Ви накарат да изглеждате нелепо!
9. Ако тя Ви пише, че може да се видите, не го правете публично достояние! Няма нужда да се „праскате“, че сте я забили пред приятели. Когато разбере, ще Ви разкара и ще Ви го върне тъпкано!
10. Преди да й пишете „Разсприятелете“ или блокирайте Вашите бивши! Така си спестявате много срам и главоболия.
Разбира се има още много тайни и „бисери“ в успешната виртуална комуникация!
Ако искате да се правите на „Виртуален Казанова”, но постоянно Ви отрязват, следвайте тези тайни правила! ❗️
Ако имате нужда от съвет или консултация, пишете на ЛС или на email: galina.consults@gmial.com
С обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар