събота, 26 ноември 2022 г.

Извинете, къде е пътя, да се върна към себе си?! 😩🚗

Много често на моите консултации чувам от момичетата как са изгубили себе си, как нямат енергия и не могат и не знаят как да се възстановят, как да продължат…

👉Задавате ми въпроса: Възможно ли е да се загубиш завинаги?😱
Не! Вашето съзнание (душа) са без време, без ограничения, обхващат абсолютно всички способности и възможности, така, че не е възможно да се завинаги изгубени.
Но как да се върнем ще попитате? 🤷🏻‍♀️
Първо нека видим причината, поради която сте изгубили себе си. 👇
✅ 1. Детство и ранни години.👩‍🍼
Всички деца показват естествена способност и безграничност, която понякога от травми в детството добива обратни размери. Пораствайки, детето се „затваря“ заради ограниченията, които му налагат авторитетите в неговия живот и то расте „затворено“.
✅ 2. Чувство за вина.😭
От всички родителски грешки, детето развива силно чувство за вина. После се „затваря“ и нищо не се получава – нито в живота, нито в работата, нито в любовта.
✅ 3. Неумение да получавате.🤲
Това е най – често срещаното явление в моите консултации. Галина, аз всичко давам, но нищо не получавам! Имайте предвид, че това се отнася не само за жените, но и за мъжете! Особено впечатление ми прави, че напоследък мъже ме търсят за помощ точно по този въпрос.
Това е следствие на това, че Вие имате лошия навик да идеализирате човека до Вас, или нещо друго и започвате да губите себе си... От тук започва занижаване на самооценката, негативни убеждения, че Вие не ставате, не можете и прочие, не изпитвате радост от живота и най – лошото – примирявате се и отказвате да върнете себе си на себе си! 🙇🏻‍♀️
Какво да направите?🤷🏻‍♀️
Разбира се от този омагьосан кръг сами не можете да излезете, сами можете само да „затънете“ още повече. Потърсете ме за помощ.🆘
❗️ На моите консултации ние заедно стигаме до осъзнаването, че Вие сами сте „творец“ на своето настояще!
Законът за привличане никой не може да го отмени! Тук въпросът е как точно работи?
Как? 🤷🏻‍♀️
С констелация!
🛑 Това е методът, който може да решава такива сложни проблеми, като например проблеми, които се предават от поколение на поколение; неспособност за създаване на здрави взаимоотношения, способност за създаване на взаимоотношения в семейството, родова травма; болести и много други сложни взаимоотношения между хората, събития.
🛑Констелациите се правят само с предварително запазен час!
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар