вторник, 22 ноември 2022 г.

 Какво искат мъжете?

🤷🏻‍♀️
Съществува мит, че мъжете искат само три неща от жената – секс, секс и секс... 🙀
Но това съвсем не е така мили дами!
Това твърдение е доста първично и обезценява мъжа като същество с чувства и потребности, различни от първосигналните.
Да, мъжете искат секс, за тях, това не без значение, неслучайно има известна статистика, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди! 😱
Но когато връзката Ви не е базирана само и единствено на секс, усещате, че нещата не вървят, тогава е добре да се замислите дали му давате и три важни неща, които мъжете ценят изключително много в една жена. Дори тя да е най – горещата, най – голямото изкушение за него, той ще се чувства наистина добре, ако му давате и нещо, което за него е важно.
И така, кои са тези три неща? 🤷🏻‍♀️👇
1. Доверие!
Много често виждам ревниви жени на моите консултации. Питам, а Вие от кога имате връзка? Не, ние нямаме връзка, само секс е, но все пак аз го ревнувам!
Всъщност няма нищо друго, което да вбесява мъжете освен безпочвената ревност! За мъжа е много важно дори да е само връзка за удоволствие, той да може да Ви има доверие! Така, че покажете му, че можете да контролирате своите емоции, особено ако са несправедливи.
2. Признание!
Сега ще кажете това е клише! Да! Клише е! Обаче е вярно! Всеки обича да бъде признат, не само мъжете, но за тях е особено важно, защото ще засили още повече желанието му да Ви дава още повече от всичко, за което сте му признателни! Признайте си, че е страхотен, това няма да Ви направи уязвима. Много често чувам от жените, че не искат да показват слабост и уязвимост. Мили дами, това са най – женствените качества, заради които мъжът би направил планина от подвизи за Вас!
3. Разбиране!
Знаете ли не е много лесно да си мъж. Мъжете често остават неразбрани от жените. Защо? Защото ние просто не сме еднакви! Имах клиентка, която се оплакваше, че мъжа й не я цени, че не отдава значение на това, което тя прави за него. Казах й – Скъпа, ти не го разбираш. Тя - Как така не го разбирам – аз пера, готвя, чистя, той не ме цени! Да! Но не го разбира! А може просто да поговори с него, да уважава правото му да не говори след тежък работен ден, да запали пура или да се изтегне на дивана. После ще ми благодарите, ако следвате тези три прости правила с мъжете!
🛑Вместо това се започва цупене, мърморене, ужасно мрънкане, обвинения, критика и какво ли още не.. Поставете се на тяхно място! Как да не избягат с 300 км в час от Вас! 🏃🏻
🛑 Мъжката природа е различна от женската. Ако не я разбирате, Вие не може да имате хармонични отношения. Но преди това разберете себе си! Какво точно искате, какво можете и какво не можете да дадете!
🛑 Затова обаче се изисква мъдрост! Но как да станеш мъдра жена? 🤷🏻‍♀️
🔴 Скачай с мен в моят най - успешен и трансформиращ уебинар в България - Вълшебна Мандала Код: Мъдра жена! ®️🔝™️🇧🇬
👉 23.11 - 19:30 бг!!!
✍️Запиши се на ЛС или на email:📩
galina.consults@gmail.com
ИМАШ САМО ДНЕС ДА СЕ ЗАПИШЕШ!!! ⏱️
с обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар