сряда, 16 ноември 2022 г.

Как помагам аз?

Любими,

Прави ми впечатление напоследък, че все повече хора приемат нещата лично. Дори да не са такива, те се обиждат, засягат, сърдят. Това разбира се е свързано с травми от миналото и тези травми трябва да бъдат премахнати. Ето защо „коучинга“ е за здрави хора, терапията е за здрави хора, но с проблеми в миналото.
В днешната статия ще Ви дам работещи техники, за справяне с този проблем, но сами няма да се справите напълно. Трябва Ви ментор.
Въпреки че животът ни се състои от малки неща, нямаме сили да реагираме на всяко едно от тях. Чувствителните хора обаче успяват да приемат абсолютно всичко присърце: те се разстройват за дреболии, притесняват се какво ще кажат другите за тях и „харчат“ последната си енергия за случайни познати, които неохотно са докоснали чувствата им. „Минувачи“ в живота им, както обичам да ги наричам, но тези минувачи оставят големи следи.
И така. Какви са тези техники?🤷🏻‍♀️
✅ 1. Първата техника се нарича „ Машина на времето“. Тази практика е свързана с Вашето подсъзнание и въображение.
Как се изпълнява? 🤷🏻‍♀️
Например, да приемем, че са Ви нагрубили в супермаркета. Най-вероятно това са просто хора, недоволни от живота, които неволно хвърлят думи във Ваша посока поради собственото си безсилие.
Опитайте се да „разширите“ рамката на това. Задайте си правилния въпрос: Да, неприятно е, но ще си спомям ли това след месец?
✅ 2. Търсете положителното във всяка ситуация!🤔💭
Когато всички мисли са заети само от негативното, не е лесно да се види полза от проблема. Погледнете ситуацията от всички страни: в повечето случаи можете да намерите повече плюсове, отколкото минуси.
✅ 3. Кажи си правилните думи!🗣
Хората, които се обиждат, са склонни да преувеличават. Те реагират на всяка неприятност: „Какъв ужас! Това е непоносимо! Какво ще бъде по-нататък?"
Сега се опитай да си кажеш:👇
„Да, сега не ми е лесно, но мога да се справя с тази ситуация!“
И усети как веднага напрежението ти спада. 🙂
🛑 Разбира се има много други техники, които ние правим на моите консултации. Използваме и метода наречен Констелация. Това е уникален начин да се отървете завинаги от обида, вина, гняв, критика, неумение да простите и да продължите напред.
🛑 Това е доказано работещ начин, който позволява да проявите и осъзнаете скрити вътрешни конфликти и противоречия, които се проявяват като проблеми в живота и активно пречат на човека.
🛑 Констелациите се правят само с предварително запазен час!
Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️



📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар