събота, 13 август 2022 г.

5 неща към които е добре да се стремите в живота си! 🔝

В живота има повече луксозни предмети, отколкото обикновеният човек може да си представи!

😱
В днешно време луксът е яхти, диаманти...
Аз обаче ще Ви кажа какво за мен е луксът – това е свободата да се наслаждавате на най - невероятните аспекти на живота, без да се отвличате от необходимостта да оцелеете.💯®️
И така: 👇
1. Живейте на красиво място! 🌇
Красивият град има нематериална икономическа стойност.
Хората са по -щастливи, когато се радват на живота. Разхождайки се до кафенето и отпивайки макиато, докато наблюдавате заобикалящата красота в началото на деня, ще се заредите с енергия както нищо друго. Можете да живеете дори не в голям град, а просто на красиво място.
2. Чувството, че Вие сте твореца на своя живот! 🧚‍♀️
Твърде много хора живеят живот, който някой друг е избрал вместо тях. Напоследък на моите консултации чувам, как жени се омъжват не по свое желание, работят не както им харесва... Някой друг избира вашата работа, избира вашия списък със задачи, избира какво да облечете, за кого да се ожените и т.н
3. Комфортен дом!🏡
Хората живеят в кутии, подредени една върху друга, или една до друга. В капан, без да знаят, с илюзията за свобода, само защото им е даден ключът към собствената им клетка. Всички те се връщат сами и се затварят в малката си клетка. Вашият дом е мястото, където прекарвате по -голямата част от живота си. Нека това място ви вдъхновява, не подтиска.
4. Отсъствие на дългове! ❌
Дългът е модерната версия на робството! Колко богати хора по света, които въпреки огромното си богатство имат толкова дългове, че не могат да спят през нощта. Луксът идва под много форми, без да се притеснявате за дълг и да не се притеснявате, че някой друг притежава част от това, което правите с ръцете, ума и времето си, е друга форма на свобода и елегантност.
5. Прекарвайте време с децата си!👩‍👧‍👧
Времето лети толкова бързо, че е лесно да се потопите във вихъра на всичко, което е спешно и важно, без да осъзнавате какво наистина е важно в дългосрочен план. Вечно заети с някакви задачи, все нямащи време да изслушате или погалите дори детето си... Всъщност няма да имате втори шанс да видите как децата ви растат! Прекарването на време с тях, показването на света, активното участие в тяхното развитие е лукс за мнозина. Не пропускайте възможността да прекарвате време с децата си! Дайте си този лукс!
С обич
Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар