вторник, 19 юли 2022 г.

НОВО!!

 Любими,

Имам идея за нов проект! 😱
Как да бъдем красиви, млади и в перфектна форма! 🥰
Ще направя специална затворена група, в която аз ще съм с вас през цялото време!
Заедно ще постигнем мечтата на всяка жена - красиво, здраво и секси тяло!
Ще има практики за пречистване на тялото и ума! 😱
Изцяло нов женски проект! 🌟
Ще каня специалисти в отделни области - кожа, коса, женско здраве! 😱
Но днес безплатно ще ви дам първата полезна информация!👇
7 навика “крадящи”младостта! 😫
Колагена е храна, която храни нашите вътрешни структури, поддържа младостта на кожата и възстановява синтеза. Много от нас знаят тези „крадци“, но малцина ги спазват!
Как начина ни на живот разрушава естествения колаген?
Разбира се най – големия враг на колагена е възрастта! Синтеза и разрушаването на колагена, това са постоянни процеси. Но най – важното в тези процеси е антиоксидантната защита, а тя се формира от начина ни на живот.
И така! Какво разрушава естествения колаген?🤷🏻‍♀️
1. Алкохол! 🥃Той изтощава естествения защитен ресурс, а това води до преждевременно стареене. Знаете как изглеждат хората, употребяващи по – големи количества алкохол – те са „съсухрени“, изпити, изтощени, състарени.
2. Липса или отсъствие на физическа активност! 🏃🏻‍♀️Това води до невъзможност за нормално стимулиране на лимфодренажа. Тук прибавяме и задържане на течности, което води до целулит.
3. Пушене! 🚬Регулярния никотинов стрес води до разрушаване на колагена. Кожата се променя. Цвета на кожата на пушачите варира от сивкав до жълт. Това е още една барикада за съхраняване на естествения колаген в организма.
4. Недостатъччно количество вода! 💧Да се пие вода не е интересно! Защо да не пием газирани напитки или капучино, сиропи и други „интересни“ неща! Искаме ярки емоции – кола, кафе! Но водата – това е терапия! Запомнете го от мен, като специалист по психическо и физическо здраве!
5. Нерви! 😟Има хора, които непрекъснато сами си образуват стрес и нерви! Емоциите вдигат нивата на хормона кортизол, това повлиява на естествения имунитет и разбира се унищожава антиоксидантния потенциал! Нека добавим и нивата за захар в кръвта и дисрегулацията на инсулина!
6. Лош сън! 🛌🥱Повечто от Вас стоят до късно да гледат сериали. Ако не си легнете обаче до 23 часа, когато е най – полезно, няма време за възстановителна работа на организма. По този начин директно атакувате и Централната нервна система, Имунната система, няма време за неутрализиране на свободните радикали и здраве за мозъка!
7. Некачествена храна и прием на прекалено много калории! 🍕Които разбира се Вие не изразходвате! После почват диети, чути от някъде и фантазии, че се грижите за себе си! Глупости! Разбира се всички тези вредни навици са взаимно свързани!
Всички 7 „пункта“ триумфално Ви водят до гарантирано рзрушаване на психическото и физическо здраве! ☠️
След време се появяват психически разстройства, асоциативност, социална изолация и просто живота Ви пропада! По този начин, Вие не вредите само на себе си, но и на Вашите близки, които се притесняват за Вас – те нямат знания, обективност, индивидуален подход, като нас – специалистите.
После идвате при мен и казвате: Галина помогни ми! Нямам мъж, не изпитвам радост от живота, нещастна съм, никой не иска да е в моето обкръжение! Вашите близки също ме търсят за помощ...
Да! Мога! Само, че имате „тунелно зрение“ и не виждате глобалната картина за съжаление... 🥺🌅
❗️Живота не е диета! Нито игра! Живота е прекрасен! 🕊
❗️Ако не можете сами да го осъзнаете – пишете ми за консултация!
🔴 За записване в моя нов проект:
✍️пишете на ЛС ии на email: 📩galina.consults@gmail.com
📌 На същия email пишете за ПРОМО консултация с мен!
С обич
Галина❤️



📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар