петък, 24 юни 2022 г.

🆘Помощ! 🆘 Енергийни вампири! 3 начина да се справим! 🤷🏻‍♀️

 

Случвало ли Ви е се в общуване с някой да се чувствате зле след разговора, изтощени, дори изпити. Вероятно имате работа с енергиен вампир.
🧛‍♂️Тези хора се срещат много често в нашето ежедневие.
Всеки може несъзнателно да се превърне в енергиен вампир. Всички хора са свързани помежду си чрез различни връзки: семейство, приятели, роднини и работници. В процеса на общуване с тях мнозина са свикнали да говорят за живота си, да обсъждат други хора, да спорят, да доказват, да се шегуват и да подреждат връзката. По време на тези комуникации се случва усвояването на чужда енергия.
Агресивните видове енергийни вампири се отличават с това, че по време на общуването те търсят чувствителна и най-уязвима точка в психиката на събеседника, а след това майсторски удрят това болно място. И когато жертвата бурно и раздразнително започва да се защитава, изразявайки емоциите си, вампирът се радва на това. Той получава желаната енергия и дори може да се усмихне в замяна. За да се предпазите от агресивен тип вампир, не му давайте повод да „взима“ енергия.
Но как да си направим енергетическа защита от такива хора? ❌🧛‍♂️
И така:🧾
1. Почистване на вашето поле от енергията на недоволство!📋
Предлагам ви най-лесния начин - ревизия.
Напишете всичките свои недоволства в колонка на лист хартия, маркирайте ги, за да стане ясно какво имате предвид?
За момент се потопете в това събитие или по-добре дори погледнете отвън и оценете степента на негодувание по 10-степенна скала. Когато се потопите обратно в миналото, ще се почувствате така, сякаш сте се върнали в момента, когато това се е случило. Опитайте се да не се потапяте твърде много: погледнахте, "ревизирахте" и „изплувахте“. По този начин преминете през всички точки, които сте написали, и оставете настрана за известно време. Занимавайте се с нещо приятно за Вас, разсейвайте се.
2. Премахнете енергията на страха!❌
Вторият най-голям негативен стрес на вашето поле е страхът.
Вашите собствени страхове за Вашето бъдеще значително намаляват вибрациите на Вашето поле. Вече знаете, че тактиката на вампирите е да Ви принуди да се отворите емоционално, така че енергията да започне да „тече“ от Вас. Излишно е да казвам, че ако сте провокирани към различни емоции, те се опитват да Ви доведат до по-силни емоции, например гняв, тогава е трудно да се справите с емоциите. Вашата задача е да проследите какво задейства емоционалната Ви реакция при комуникация с енергиен вампир. Бъдете много по-съзнателни.
3. Практика за енергийна защита "Shell“ – мида. 🐚
Помислете за двучерупчеста мида или просто черупка с два клапана, която е затворена. Всяка сутрин, когато се събуждате, вършете всичките си сутрешни задължения, тогава трябва да отделите няколко минути, за да поставите енергийна защита за себе си. Не забравяйте, че Вашето въображение представлява огромна сила, която е във Вашата власт, и всичко, което си представяте, създавате, е надарено от тази огромна сила. Вашата задача е да вярвате в това, с всяко влакно на душата си. Представете си огромна черупка във Вашия ръст и дори малко по-висока ... отворете черупките на черупката и застанете между капаците ... направете ширината на черупката удобна за себе си ... мислено я отворете и заредете с енергия само за Вас, след това я затворете, така че да се чувствате свободни и защитени!
🪄 Съвети: 👇
📌Във всички енергийни конфронтации трябва да запомните едно - не реагирайте и не се вълнувайте емоционално от провокации!
📌В същото време не е важна външната проява, а това, което се случва във вас.
📌Това е проблем, с който не всеки може да се справи сам! Потърсете ме за помощ!
Има техники, медитации и констелации, с които мога да Ви помогна да върнете своята енергия, вяра и увереност!
✍️За консултации с мен пишете на email: 📩galina.consults@gmail.com
с обич
Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар