четвъртък, 13 януари 2022 г.

 3 саморазрушителни модела на поведение!

Пиша тази статия, за да премислите и осъзнаете как да спрете да се самосъжалявате, да се научите да молите за помощ и да не се отказвате от амбиции поради съмнения в готовността си или лоялност!
Нищо не ни въвежда повече от осъзнаването, че ние самите си пречим да намерим любов, да постигнем успех и да изпитаме щастие, с една дума, да получим това, за което мечтаем.
Има три саморазрушителни модела, с които аз се срещам на моите консултации:👇
✅ 1. Винаги сте прави!
Всезнайкото който винаги има мнение за всичко е всъщност ... глупак! С други думи, независимо дали знаете за какво говорите или не, да се държите като всезнаещи е саморазрушително поведение. Всезнаещият рядко се заявява като силна личност с убедително мнение. Точно обратното - много по-често хората се опитват да го избягват.
📌 Съвет: Следващия път, когато почувствате нужда да демонстрирате, че сте прави, запитайте се дали тази победа е достатъчно важна, за да рискувате добри отношения за нея. Когато доказвате, че не грешите, уверете се, че хората не се чувстват сякаш грешат. Осъзнайте и приемете, че мненията могат да се различават и ако грешите, не се защитавайте, а просто го признайте.
✅2. Опитвате се да променяте хората!
Често на моите консултации чувам: Но Галина връзките ми бързо приключват, защо е така? Защото всеки от Вас мисли, че другият трябва да се промени. Опитвате се да „преправяте“ някого и той Ви напуска. Отказвате да го приемете безусловно и напълно. И това е много разрушителен модел: генерира съпротива или дори бунт, но не и сътрудничество.
📌 Съвет: Следващия път, когато любимия човек наистина Ви разочарова, спрете и се запитайте: "Ако той никога не се промени, мога ли да се примиря с това? Ще мога ли да продължа да го обичам, независимо или въпреки това?" Ако сте отговорили с “Да”- това означава, че ще можете да намалите очакванията си и да се чувствате доста по - комфортно във връзката.
✅ 3. Правилния път – винаги е трудния!
Много от Вас са възпитани да вярват, че нищо достойно не може да се постигне без болка и загуба. Често мои клиенти ми споделят, че така са научени. Единственото нещо, което си заслужава да бъде наречено „истинска работа“, е тежката, изтощителна работа. Този начин на мислене Ви кара да се отклоните от онези дейности, които биха Ви донесли най-голямо удовлетворение. Вместо това избирате нещо досадно и трудно.
📌 Съвет: Ако харесвате това, което правите, и не се чувствате виновни, заради своите родители например, то тогава намерете начин да превърнете работата в кариера. Ако постоянно сте измъчвани от неудовлетвореност и съмнения, замислете, че правите това от лоялност и потърсете помощ от специалист, за да се отървете от нея!
🛑 Много често Вие сте лоялни към своите родители и следвате техните мечти, амбиции, модели. За тях може и да са добри, но за Вас те са разрушителни!
👉Но как така ще разочаровате мама или татко, та нали толкова пари похарчиха за Вашето обучение! 😱
🛑 В тези случаи аз препоръчвам констелация! 👇
🛑 Вие имате нужда да живеете Вашият живот, не техният, да сбъдвате своите мечти – не техните!
👉Потърсете ме за помощ! 🧚‍♀️
🛑Констелациите се правят само с предварително запазен час!👇
👉За лична консултация с мен:👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 💌
galina.consults@gmail.com
👉Налични часове за месец Февруари! 🤩
👉 Инвеститайте в себе си! 🌟
с обич
Галина
❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance



Няма коментари:

Публикуване на коментар