сряда, 1 декември 2021 г.

 Защо живота е несправедлив към теб, а на другите им се усмихва късметът?

🤷🏻‍♀️
Много често чувам този въпрос на моите консултации.
- Галина, защо животът е несправедлив с мен?
- Защо другите получават всичко, а аз не?
Но защо наистина, хайде да поразмишляваме в началото на приказния декември! ✨
Аз лично обичам да чета за работата на човешкия мозък и нашето подсъзнание. А много хора гледат сериали и ежедневни илюзии, други, като мен - развиват невропластичност и повишават ефективността на основния си "бордов компютър", мозъка.
Точно като във филма „Матрицата“, Вие футуристично създавате своя матрица в своята реалност -Вие сте нещастен човек, който вижда само несправедливост в живота, пишете язвителни коментари на всички в интернет, вместо да работите върху комплексите и житейските си проблеми! Животът Ви вероятно ще бъде като дълга черна ивица. Вие просто програмирате мозъка си за негативност!😱
Когато видите нечий успех или провал, как ще реагирате е конкретен избор. Вашата грешка е, че виждате само резултата, върха на айсберга, но не виждате размера на блока лед, който е под водата.
Виждате богат успешен човек и си мислите, че е откраднал нещо или е измамил други хора, ядосвате се и завиждаме, без да предполагате, че този богат човек е роден в най-обикновено семейство и се е изградил от нулата. Ядосвате се на бавния, невнимателен касиер на касата, без да предполагате, че е имал тежка смяна без обяд!
Ако Ви се струва, че в живота Ви има само страдание и непрекъснати трудности, вероятно това са последствията от вашия избор в миналото.🙇🏻‍♀️
Но какво да правите? 🤷🏻‍♀️
✅ 1. Не се обвинявате за избора, направен преди 5, 10, 20 години, но направете правилните избори днес! Животът Ви днес зависи от изборите, които сте направили вчера.
✅ 2. Не прехвърляйте на отговорност към родителите Ви за живота им! Техният живот е техен, Вашият – Ваш!
📌За това, че сте приели техния модел, аз предлагам метода на констелацията!
✅ 3. Променете своите мисли и ще промените целият си живот! Банално, но факт! Задайте си правилните въпроси: Къде съм аз? и Какво правя?
В заключение ще Ви дам един странен пример: Вие живеете като слепци, които се опитват да научат истинската форма на слона: за някои бивника е копие, грубата страна на слона е стена, хоботът е гърчеща се змия, краката са стълбове, а опашката е тънко въже. Така че може би е време да видите светлината?
🛑 Изборът е Ваш! Аз мога да Ви помогна да промените своята реалност! 🧚‍♀️
🛑 За лична консултация с мен:👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
🛑 Подарете си най - добрия подарък - инвестиция в себе си! 🎁
📌 Има само 5 налични часове за декември! 😯
Какво чакаш? 🤷🏻‍♀️
🔴 Констелациите се правят само с предварително запазен час!👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
С обич
Галина❤

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance




Няма коментари:

Публикуване на коментар