вторник, 16 ноември 2021 г.

 Искате ли да сте успешни?

🤑
Променете сутринта си и ще промените живота си!😱
Много хора започват своето утро безцелно, оставят се на „течението“ на съдбата, на деня, на случая и на какво ли още не! 🥱🥴А успешните хора имат ритуали, планират, генерират енергия и сила за по-нататъшни действия и след това се придържат към нея всеки ден.🤗
Знам, знам, тук много ще кажат, но аз нямам време, на мен не ми стига времето да се оправя – деца, закуски, и прочие. Но това са само оправдания! 🤐
Вие сами се оправдавате пред себе си и това определено НЕ работи ЗА Вас! 🤭
Аз ще Ви предложа три мощни практики, които ще отнемат не повече от 10 мин. от времето Ви, но гарантирано ще повишат качеството Ви на живот, ако ги спазвате всеки ден!
И така:
✅ 1. Афирмации!
Това е мощен инструмент, който ви напомня за безграничния потенциал, който се крие у Вас! Не бързайте да скачате от леглото сякаш някой Ви гони, притегнете се, пуснете си афирмации, или си ги напишете сами и си четете всяка сутрин преди да скочите от топлата постеля! Постоянното повтаряне на утвържденията в крайна сметка ще принуди ума да ги приеме, което ще доведе до промяна в начина ви на мислене и вяра. С достатъчно повторения, утвържденията ще бъдат записани в подсъзнанието ви и ще започнат да се проявяват в реалния свят, подтиквайки ви да предприемете действия.
✅ 2. Упражнения!
Дайте енергия на тялото си преди още да е започнал денят! Повечето ми клиентки се оплакват от тотална липса на енергия. Ами дайте си я! Напълнете тялото с енергия! Може просто да се протегнете, да се раздвижите, а може и да отделите няколко минути за истински заряд на Вашето тяло. Това доказано ще повиши вибрациите Ви, ще Ви даде добра форма и настроение. Дребните неща няма да Ви изнервят, защото ще сте дали „гориво“ на тялото си! Ще повишите своята концентрация!
✅ 3. Визуализация!
Това е мислена репетиция какво ще правите през деня си! Това е Вашият план – график наум.
Този метод е идеален старт на деня. Целта на тази практиката е да създавате положително въздействие върху вашия външен свят с помощта на вашето въображение, което създава картини на желаното поведение и ситуации в живота ви.
Важно е да видите как постигате това, което сте си поставили за цел, и да имате това прекрасно усещане за собственото си постижение.
🛑Това са само три от многобройните практики, които аз давам на моите консултации за повишаване на качеството на живот!
🛑Ако искате да разберете какви са моите лични ритуали сутрин за успех, за енергия и за постигане на всичко – запишете се за консултация с мен!
❗️Успешни или апатични лузъри – от Вас зависи!
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс


Няма коментари:

Публикуване на коментар