вторник, 2 ноември 2021 г.

 4 етапа на приемане на негативното

Много от Вас ми споделят напоследък, че имат лоши, негативни мисли и ме питат как да се справят. Обикновено Вие допускате една и съща грешка – игнорирате етапите, през които трябва да преминете. В стремежа си да ги пропуснете и да си ги „спестите“, правите още по – голяма грешка – не ги признавате. 🙅‍♀️
Затова с тази статия днес ще Ви помогна да осъзнаете, че има етапи, през които трябва да преминете преди да приемете каквото и да е негативно в живота си!
Но защо да го приемаме? Не може ли просто да не мислим за него? 🤷🏻‍♀️
Не! Не може! Не може защото, то остава у Вас, нараства и създава още по – големи проблеми, с каквито се сблъсквам всекидневно на моите консултации.
И така, кои са етапите: 👇
1. Отрицание.🙅🏻
Това е защитна реакция на организма. Първоначално си мислите, че това е някаква грешка, че не може да Ви се случва на Вас, но не е така. Вие не разбирате случващото се и го отричате.
2. Гняв.😡
Това е етапа, в който Вие вече сте осъзнали проблема и започвате да му се съпротивлявате. Той е придружен с истерии, сълзи, критики, въобще болезнени емоции.
3. Депресия.🙇🏻‍♀️
Това е един от най – опасните етапи. В този период, Вие задължително имате нужда от помощ. Не можете да излезете сами от него, колкото и да се опитвате. Не можете да овладеете целия спектър от емоции – от апатия, паник атаки, до суицидни мисли.
4. Смирение, или приемане.🙎‍♀️
Това е периода, в който Вие сте потърсили професионална помощ и сте стигнали до смисъла да продължите и преодоляването на проблема. След приемането на проблема, личността напълно се променя. Това е процесът на трансформация.
🛑Колко трае всеки един период, никой не може да каже, това е индивидуален процес, но има значение дали сами се опитвате да се справите или търсите помощ. Както вече споменах сами не можете да се справите, има много голяма опасност да се изгубите в депресията и да си навредите още повече – с вина, критика, безразличие, дори най – лошото! 🙀
🛑В моите консултации разнищваме проблема, заедно минаваме по пътя, заедно изживяваме етапите и чрез метода на констелацията и моето покровителство и подкрепа, напълно се освобождавате от него. Започвате да гледате с други очи на живота и се чувствате като преродени. 😊
🛑 Не може да се прескочи нито един етап. Това е пътят на осъзнаване, в който истината как сте стигнали до него изплува и преработваме модела, за да не се повтаря.
✅ Констелацията позволява да проявите и осъзнаете скрити вътрешни конфликти и противоречия, които се проявяват, но Вие дори не подозирате за тях.
✅ Констелациите се правят само с предварително запазен час! 🗓
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📧
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина
❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс


Няма коментари:

Публикуване на коментар