вторник, 5 октомври 2021 г.

 Защо нямам мъж?

🤷🏻‍♀️😫
Много често чувам този въпрос на моите консултации и винаги питам какви са отношенията с майката. Моите клиентки се учудват, че идват да ме питат за мъж, а аз ги питам за майките им. И казват: Ами в много добри отношения сме. Питам какви по – точно? И се започва: О, ние сме най – добри приятелки, на мама казвам всичко, чуваме се всеки ден...
И точно в това е проблема! ❗️
Сепарацията с майката на жената, е също толкова важна, колкото сепарацията на мъжа с майка му. Това е предпоставка за щастлив съвместен живот. Това е предпоставка и да привличате слаби и несепарирани от майките си мъже в живота си мили дами!
Нещо повече! На практика процесът на сепарация е много по -труден за жените, отколкото за мъжете. Защо?🤷🏻‍♀️
✅ Момчето се идентифицира с майка си преди юношеството, а в юношеството ще трябва да се отдели от фигурата на майката и да се идентифицира с фигурата на бащата. Тук всичко е толкова просто.
✅ Момичето се идентифицира с майка си в детството. Тя трябва да се отдели от нея, да се доближи до баща си, да се влюби в него, да се отдели от баща си и да се идентифицира отново като жена в юношеството, когато майката стане нейна приятелка. Предполага се, че таткото вече е освободил и благословил момичето за връзки с момчета. Но уви, не всяко момиче преминава успешно по такъв труден път.
Често моите клиентки не само споделят, но и питат майките си за всичко. Това явление се нарича „хиперопека“.
❗️Появява се ако живеете само с майка си. Няма съпруг, няма други деца, на които да дадем цялата си любов и енергия? Майчината любов често граничи с жертва: заради вас майката може да жертва личния си живот, да откаже да се ожени повторно!
И така, когато не се сепарирани с майка си, Вие нямате ресурс на независимост, не искате да излетите от родителското гнездо! Как тогава искате мъж?!🤷🏻‍♀️
🔴Предлагам ви да направите проста практика и да разберете защо не искате да прекъснете тази връзка? Задайте си въпроса: "Какво ще загубя, ако опаковам куфарите си и напусна родителите си точно сега?" Отначало подсъзнанието ще даде оптимистичен отговор: „Не се страхувай, всичко ще бъде наред!“, И едва тогава собствените ви страхове ще започнат да се появяват.
🔴Всичко това, ние заедно премахваме в моите консултации с метода наречен констелация!
🔴Хиляди жени срещнаха любовта, други получиха предложение за брак! 💍
Какво чакаш? Потърси ме за помощ! 👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина ❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар