четвъртък, 14 октомври 2021 г.

 Три начина да бъдете щастливи!

💁‍♀️
Да бъдете щастливи не означава всичко да е перфектно. Но означава, че сте решили да погледнете отвъд несъвършенството. Да бъдете над нещата!
Може би животът Ви не винаги изглежда така, както искате. Може би сте сами, прекарвате много време в офиса, мразите работата си, карате очукана кола, която няма ел. стъкла, но има касетофон...
Но светът няма да се промени, ако имам повече пари, по -добра среда или по -хубава кола.
Опаковъчната хартия може да и е лъскава, но съсдържанието вътре остава същото.
👉И така, кои са тези три неща, които правят щастливите хора? 🤷🏻‍♀️
✅1. Живеят в настоящето!
Наслаждането на настоящия момент е навик, който изисква практика. Ако винаги се тревожите за утре и търсите щастие, със сигурност ще привлече още повече тревоги и страхове. Колкото и странно да звучи, способността да оценяваш това, което е пред теб, няма нищо общо с това, което наистина имаш.
✅2. Настройват се за щастие!
Да се настроите за радост може да подобри вашето здраве. Нещо, което ви дава много възможности в живота; нещо, което повечето хора приемат за даденост. Д -р Кристофър Питърсън от Университета в Мичиган, който изучава връзката между оптимизма и здравето повече от 20 години, посочва, че оптимистичните хора имат по -силна имунна система от своите песимистични колеги, приятели, обкръжение.
✅3. Ценят детайлите, малките неща!
Като цяло дългосрочното щастие зависи от способността Ви да забелязвате и оценявате подробности. Можете да усъвършенствате това умение сега. След като получите всичко, което искате, все още ще бъдете зависими от върховете и спадовете на живота. Ако не се научите да се наслаждавате на малките неща, Вашето благосъстояние ще зависи от обстоятелствата в живота Ви. Всеки път, когато нещо се обърка, ще се чувствате дълбоко нещастни.
🔴Задайте си правилните въпроси, които аз често задавам на моите консултации:👇
❗️Как се чувствате сами със себе си?
❗️Колко се „отваряте“ за нови хора и преживявания?
❗️Колко често се усмихвате?
🔴Често жените, които ме търсят за помощ не знаят отговорите на тези въпроси.
А вие?
👇
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
с обич
Галина❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance



Няма коментари:

Публикуване на коментар