понеделник, 27 септември 2021 г.

 Три неща от които да се откажете веднага!

❌

Много често ме питате: От къде да започна промяната Галина? 🤷🏻‍♀️

Не веднъж съм казвала, че промяната идва винаги и единствено отвътре – навън.
Лесно е да кажем, че започваме да се променяме, но има три неща, които Ви пречат да започнете и веднага трябва да се откажете от тях!

И така, кои са тези три неща? 🤷🏻‍♀️👇

1. Критика!🗣
Тук имам предвид не само критикуването на други хора, постъпки и поведение, но и Вас самите. Ако отстраните завинаги този „отровен“ навик, Вие вече сте крачка напред към промяната. Колкото повече критикувате, толкова повече и Вас ще критикуват. Вече сме говорили, че привличаме, това, което излъчваме. Хората, които често критикуват имат проблеми с колената и ставите. Ако не се усещате, тогава просто слушайте сигналите на Вашето тяло!

2. Живот в миналото!🥺
Много често на консултации срещам хора, които не искат да се откажат да се самосъжаляват и непрекъснато си спомнят какви грешки са правили, или какви възможности са изтървали в миналото си. Миналото е минало – запомнете това! Вземете уроците и поуките, простете си – на Вас, на другите и веднага ще се почувствате облекчени. На констелациите, които правя с моите клиентки виждам колко много болка и неумение за прошка има, колко сълзи и сподавяне, колко затаяване и мъка носят от миналото си. Всичко това Ви пречи да продължите с лекота в сърцето и душата! Тук болката е в сърдечния център и гърлото!

3. Страх от новото!😱
Нищо не може да бъде вечно в живота! Вечна е само смъртта! Този страх е обоснован от Вашите умения да се справите. Тук е недоверието към Вас самите. Но как да напуснете така удобната, и в същото време измамно спокойна зона на комфорт?!
Запомнете, че само когато направите това – тогава се развивате! Човек е добре да се развива, не да стои на едно и също място! Не вярвате на себе си, че имате способности да се адаптирате, да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промяната. Само промяната Ви носи разширение, опит, осъзнатост. Освен това, ще натрупате и реални постижения, които ще повишат Вашата самооценка!

❗️Всички тези неща, може би не са Ваши. Може би Вие сте били критикувани, манипулирани, обиждани... Това са тежки камъни, които Вие „влачите“ със себе си и се чудите защо Ви е тежко!

❗️Всичко това ние заедно преработваме и премахване на моите консултации с уникалният метод наречен констелация!

❗️Само по този начин, животът Ви доказано се променя. Имам толкова много обратни връзки от хиляди жени, минали през този вълшебен метод!

🔴 За консултации с мен:

✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com

🔴Свободни часове има след 26 - ти октомври!

с обич
Галина❤️


📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар