сряда, 29 септември 2021 г.

 3 съвета за ниска самооценка!

Срещайки се с толкова човешки съдби, тревоги и проблеми, забелязвам, че повечето от тях идват от Вашата ниска самооценка.
Поради това Вие не умеете да поставите лични граници, не умеете да завявате себе си, не умеете да отстоявате своята позиция.
В резултат – не работите мечтаната работа, нямате подходящия партньор, не живеете живота, който Ви харесва, сравнявате се с другите...
Галина защо привличам само неподходящи мъже, защо колегите ме тормозят, защо, защо, защо... 🤷🏻‍♀️😩
Защото имате ниска самооценка. 😣
С тази статия ще Ви дам три съвета да повишите самочувствието и оценката си за Вас самите. Но винаги зад това стоят травми от авторитетите във Вашия живот и от миналото – родители, приятели – мъчители, учители, прародители...
Моят съвет е – констелация! Това е най – успешният психологически метод в историята на психологията като наука! В него ние проследяваме, премахваме и предаваме всички негативни ограничаващи вярвания, които не са Ваши!
Но ето и три съвета за повишаване на самооценката:
✅ 1. Не се сравнявайте!
Оценявайте себе си по свой собствен критерий. Когато оцените себе си със собствените си критерии, ще престанете да сесравнявате с други. Няма да изпитвате постоянна конкуренция. Ако сте ръководители на своят живот сами, ще получите желания резултат.
✅ 2. Работете над подобряването на своите таланти и способности!
Аз вярвам, че всеки човек има талант! Осъзнайте кой е Вашият, в какво Вие сте добри. Кое Ви доставя удовлетворение и го развийте! Така по – лесно ще намерите своето място в живота, няма да се лутате и да се сравнявате с другите.
✅ 3. Отбелязвайте всяка Ваша победа, всеки дори малък личен прогрес!
Нещо повече – награждавайте се! Това е много силна практика, която ще Ви даде възможност да се мотивирате още по – силно и да сте съсредоточени върху своите постижения, не върху тези на другите, това ще се отрази и на Вашето самоуважение.
❗️Това са само три от многото съвети, които давам на моите консултации, когато видя занижена самооценка. Разбира се най – вече използвам уникалния метод констелация!
❗️Не се стремете към съвършенство!
❗️Не си поставяйте сами ограничения! 👇
🔴 Потърсете ме за помощ!
👉Аз знам формулата на успеха! ⬆️
✍️Запазете своя час на ЛС или на email: 📩
galina.consults@gmail.com
С обич
Галина ❤️

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance

Няма коментари:

Публикуване на коментар