понеделник, 12 юли 2021 г.

 Как да реагираме, ако някой ни дразни? 

🤷‍♀️

Често се дразним на някой или нещо в нашето ежедневие.
Ако имате късмета и не сте били дразнени от никого досега, може рано или късно да се сблъскате с това досадно и дори обидно поведение, което се счита за форма на тормоз.
Ако сте дразнени и не знаете какво да правите, ето няколко съвета, които да приложите веднага:

1. Променете своето отношение. Ако сте склонни да се ядосвате, тогава дразнителите най-вероятно ще се присмиват на вашите странности и особености. Ако обаче смените отношението си и се направите, че не ви интересува, че ви дразнят, те ще изгубят интерес и ще ви оставят на мира.
2. Отвърнете с остроумна фраза. Не е нужно да следвате поведението на дразнителя и да отговаряте в неговия тон. Когато приключи с подигравките, опитайте се да отговорите с кратка остроумна фраза и приключете разговора като: „Благодаря че ме уведоми“,"Ех, че е готино", „И какво искаше да кажеш с това"?
3. Демонстрирайте увереност с помощта на езика на тялото. Покажете вътрешната си увереност - или се преструвайте, че я имате - с езика на тялото си. Жестовете и правилната стойка ще ви помогнат да вземете превес над ситуацията, докато отговаряте.
4. Не реагирайте. Направете си експеримент - оставете хората ви дразнят колкото си искат и не реагирайте на думите им. До една седмица те ще насочат вниманието си към някой друг.
5. Приемете „бодлите“ като комплимент. Дори ако ви дразни, приемете вниманието му към Вас като комплимент, така ще можете да сдържате гнева си. 🙂

Ако и това не помогне, аз мога да Ви помогна! Няма проблем или ситуация, която да не може да се оправи. 🥰

Запиши се за консултация с мен на ЛС или на email: Galina.consults@gmail.com

Конфиденциалността е гарантирана!

С обич Галина❤

📌За повече интересни статии, съвети и лайфове може да отидете на официалната страница на клуба: Галанс Данс

 Всички права запазени © Gala Dance


Няма коментари:

Публикуване на коментар