Галина Георгиева

Галина Георгиева - председател на Клуб "Галанс Данс", направен специално за развитие и популяризиране на танците като цяло. Галина е шампион на България по спортни танци за 2013 година с три златни медала и първи места само за един месец в областни и международни турнири. С танцуване се занимава от 20 години, многобройни участия по благотворителни поводи, национални кампании и различни танцови и културни мероприятия.Първо място на зоново състезание в Стара Загора ; състезание от I - ви ранг в Албена - Първо място, Първо място на WDSF International "World DanceSport Federation" - Албена. Както и редица други заслуги и постижения с голям опит в областта на танците.
Носител на почетен златен диплом за високо изпълнителско майсторство в прослава народно читалище "Климент Охридски" -  Стара Загора у нас и в чужбина ...


Завършила Национална Спортна Академия - НСА „Васил Левски” гр.София, с професионална квалификация –„ треньор по спортни танци „ ,завършен и педагогически факултет на Тракийски университет – Стара Загора, което е едно от необходимите подкрепящи условия за умения за провеждане на професионална тренировка.


 От 2020г. Галина е сертифициран треньор в школата на Наталия Кобилкина - "Happy Woman Academy".

Галина води групови и индивидуални сесии за себеизразяване и развиване на силата на женствеността и откриване на неподозирани качества от женската същност. Отключване на сексуалността чрез танца. Танцотерапия в комбинация от тренировки за движение, принципи на психологията и физиологията.