Галина Георгиева

Галина Георгиева - председател на Клуб Галанс Данс - клуб направен специално за развитие и популяризиране на танците като цяло . Галина е шампион на България по спортни танци за 2013 година с три златни медала и първи места само за един месец в областни и международни турнири .С танцуване се занимава от 15 години , многобройни участия по благотворителни поводи , национални кампании и различни танцови и културни мероприятия.


Първо място на зоново състезание в Стара Загора ; състезание от I - ви ранг в Албена - Първо място , Първо място на WDSF International /World DanceSport Federation / -Албена . Както и редица други заслуги и постижения с голям опит в областта на танците .
Носител на почетен златен диплом за високо изпълнителско майсторство в прослава народно читалище Климент Охридски -  Стара Загора у нас и в чужбина ..


Завършила Национална Спортна Академия - НСА „Васил Левски” гр.София , с професионална квалификация –„ треньор по спортни танци „ ,завършен и педагогически факултет на Тракийски университет – Стара Загора , което е едно от необходимите подкрепящи условия за умения за провеждане на професионална тренировка .